Saglik Çalisanlarini Darp Ettikten Sonra Serbest Birakilan Sahis Tekrar Gözaltina Alindi

Malatya’da hastanenin acil servisinde bir doktor ile saglik çalisanini darp ettikten sonra yakalanip sevk edildigi mahkemece serbest birakilan sahis, Cumhuriyet Bassavciliginin itirazi üzerine tekrar gözaltina alindi.

Saglik Çalisanlarini Darp Ettikten Sonra Serbest Birakilan Sahis Tekrar Gözaltina Alindi


Edinilen bilgilere göre, dün gece saatlerinde Malatya Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde meydana gelen olayda alkollü oldugu belirtilen H.A.I.’ye getirildigi acil serviste doktor Abdullah Ercan ile koordinatör Yunus Karayilan tarafindan müdahale edilmek istendi. Hastane acilini birbirine katan H.A.I., doktor ve hastane koordinatörünü darp ederek yaraladi. Arbedede koordinatör Karayilan’in kolu kirilirken, Dr. Ercan ise vücudunun çesitli bölgelerine aldigi darbeler sonucu yaralandi.

Olay sonrasi gözaltina alinan H.A.I. polis merkezindeki islemlerinin ardindan sevk edildigi mahkemece adli kontrol sartiyla serbest birakilirken, Cumhuriyet Bassavciligi süphelinin serbest kalmasina itiraz etti. Mahkeme süpheli hakkinda tutuklamaya yönelik yakalama karari verirken, Cumhuriyet Bassavciliginin itirazi üzerine verilen kararla H.A.I. tekrar yakalanarak gözaltina alindi. Süpheli H.A.I.’nin emniyetteki islemlerinin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA