'Mesveret Erzincan' Toplantisinin Ilki Otlukbeli Ilçesinde Yapildi

Erzincan Valiligi himayelerinde baslatilan ve tüm ilçelerde düzenlenecek olan "Mesveret Erzincan" toplantilarinin ilki Otlukbeli ilçesinde yapildi.

'Mesveret Erzincan' Toplantisinin Ilki Otlukbeli Ilçesinde Yapildi
Erzincan’da muhtarlar ve vatandaslarin dile getirecekleri sorunlarin ve taleplerin orada bulunan ilgili kurum müdürleri ve yetkililer tarafindan çözüme kavusturulmasi yönünde gerekli bilgilendirmelerin ve girisimlerin yapilacagi yeni bir proje hayata geçirildi.

"Mesveret Erzincan" ismiyle baslayan bu yeni projenin ilk toplantisi Otlukbeli ilçesinde “Mesveret Otlukbeli” adiyla yapildi.

Otlukbeli Kaymakamligi toplanti salonunda Vali Mehmet Makas baskanliginda düzenlenen toplantiya; Milletvekili Süleyman Karaman, Otlukbeli Kaymakami Sercan Yilmaz, Otlukbeli Belediye Baskani Yusuf Tektas, yatirimci kurumlarin il müdürleri, siyasi parti il ve ilçe temsilcileri, il genel meclisinin Otlukbeli ilçesi üyeleri, muhtarlar, kanaat önderleri ve vatandaslar katildi.

Toplanti kapsaminda Vali Mehmet Makas’in açilis konusmasi sonrasinda Otlukbeli Kaymakami Sercan Yilmaz ve Otlukbeli Belediye Baskani Yusuf Tektas tarafindan ilçedeki hizmetler ve yatirimlar ile talep edilen yatirimlar ile ilgili sunumlar yapti.

Yapilan sunumlarin ardindan Milletvekili Süleyman Karaman il ve ilçelere yapilan yatirimlar ve yapilmasi planlanan projeler hakkinda katilimcilara bilgiler verdi.

Daha sonra söz alan muhtarlar ve vatandaslar sorunlarini ve taleplerini dile getirdiler. Dile getirilen sorunlar ve talepler ile ilgili olarak ilgili kurum yöneticileri söz alarak sorunlarin çözümü ve taleplerin karsilanmasi ile ilgili gerekli bilgilendirmelerde bulundular.

Toplanti sonunda Vali Mehmet Makas, il ve ilçelerde yapilan yatirimlar, sunulan hizmetler ve toplanti ile ilgili degerlendirmelerde bulunarak Mesveret Erzincan Toplantilarinin hayirlara vesile olmasi temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA