Nilüfer Kadin Korosu'ndan Baskan Erdem'e Ziyaret

Nilüfer Kadin Korosu Sefi Dr. Aysel Gürel ve koro üyeleri, Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem’i makaminda ziyaret etti.

Nilüfer Kadin Korosu'ndan Baskan Erdem'e Ziyaret
Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem, Türkiye’nin yani sira dünyanin çesitli ülkelerinde de destek kampanyalari kapsaminda düzenledigi konserlerle örnek olan Nilüfer Kadin Korosu’nu makaminda agirladi. Sef Dr. Aysel Gürel ve koro üyelerinin yer aldigi ziyaret, samimi bir ortamda gerçeklesti. Nilüfer’in adini Türkiye’de ve dünyada basariyla duyurduklarini belirten Nilüfer Kadin Korosu Sefi Dr. Aysel Gürel, “16 yildir gönlümüzü vererek bu isi yapiyoruz. Artik sahnelere sigmiyoruz. Ekibimiz çok güzel. Biz bir aileyiz. Nilüfer’de olmaktan çok mutluyuz” dedi.

Gelecekteki projeleri hakkinda Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem’e bilgiler veren Gürel, koro üyelerinin istirâkiyle 20 kisilik bir bando korosu olusturacaklarini ifade etti ve bu konuda Baskan Turgay Erdem’den destek istedi.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem de, Nilüfer Kadin Korosu’nu basarili çalismalarindan dolayi kutladi. Nilüfer Kadin Korosu’nun bütün kadinlara örnek oldugunu belirten Baskan Erdem, gelen talebi de degerlendireceklerini kaydederek, koroya çalismalarinda basarilar diledi.
Kaynak: İHA