Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Kocasinan'da Kimse Yalniz Degildir'

Gerçeklestirdigi sosyal sorumluluk projeleri ile adindan sikça söz ettiren Kocasinan Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaslara yaptigi sosyal yardimlara hiz kesmeden devam ediyor.

Baskan Çolakbayrakdar Açiklamasi 'Kocasinan'da Kimse Yalniz Degildir'
Kocasinan Belediyesi Sosyal Yardim Isler Müdürlügü ekipleri, ilçede yalniz yasayan ihtiyaç sahibi 65 yas üzeri 49 kisiye haftanin yedi günü bir ögünlük sicak yemek hizmetini hayata geçirdi.

Kocasinan Belediyesi yemekhanesinde hijyenik bir ortamda hazirlanarak özenle paketlenen yemekler, belediye ekipleri tarafindan vatandaslarin evlerine götürülerek sicagi sicagina teslim ediliyor. Haftanin 7 günü yapilan servis ile ilçedeki 49 yasli vatandasin günde bir ögün sicak yemek ihtiyaci karsilaniyor.

Baskan Çolakbayrakdar, sosyal sorumluluk projeleriyle gönül belediyeciliginin en güzel örnegini sergilediklerini vurgulayarak su ifadelere yer verdi :

“Birçok alanda çalismalar yapiyoruz ve projeler üretiyoruz. Gerek fiili gerekse insai çalismalarla vatandasin hayatina dokunacak her alanda belediye olarak hizmetler gerçeklestiriyoruz. Ama bu hizmetlerin içerisinde en fazla mutluluk vereni ve en fazla heyecan uyandirani ve bizim yüzümüzü güldüren islerin basinda sosyal belediyecilik adina yaptigimiz çalismalar geliyor. Kocasinan Belediyesi yemekhanesinde hijyenik bir ortamda hazirlanarak özenle paketlenen yemekler, belediye ekipleri tarafindan vatandaslarin evlerine götürülerek sicagi sicagina teslim ediliyor. Haftanin 7 günü yapilan servis ile ilçedeki 49 yasli vatandasin günde bir ögün sicak yemek ihtiyaci karsilaniyor. Bir yandan ‘Yeni bir Kocasinan’ insa ederken diger yandan ise sosyal belediyecilik adina gencinden yaslisina her yas gruptan herkese ulasabilme, onlarin dertleriyle dertlene bilme ve eksiklerini giderebilmek için yogun gayret sarf ediyoruz. Kocasinan Belediyesi, 2017 yilinda hayata geçirdigi ’Kocasinan Gönüllüsü Projesi’ ile bu zamana kadar ihtiyaç sahibine verilen 627 bin 184 ürün olmak üzere yaklasik 170 bin vatandasin ihtiyacina cevap verdi.”

Kocasinan Belediyesi Sosyal Yardim Isler Müdürlügü ekipleri ile birlikte yemek dagitimina katilan Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, 65 yas üzeri vatandaslarimizi evlerinde ziyaret ederek sohbet etti.
Kaynak: İHA