Balkondan Düsen Çocuk Hayatini Kaybetti

Konya’nin Beysehir ilçesinde, bes katli bir apartmanin 5’inci katindaki kapali balkonunda PVC kismin kirilmasi sonucu asagiya düsen 8 yasindaki çocuk hayatini kaybetti.

Balkondan Düsen Çocuk Hayatini Kaybetti
Olay, Antalya Caddesi, Kaymakamlik lojmani karsisinda bulunan 5 katli bir apartmanda yasandi. Evde yasayan 8 yasindaki Erva Kavakli, apartmanin arka tarafindaki mutfak bölümünde PVC ile kapatilan balkonunda, PVC kisminin kirilmasi sonucu yaklasik 20 metre yükseklikten zemin üzerine düstü.

8 yasindaki Kavakli’nin bulundugu bina ile hemen yaninda bir insaat temeli bulunan bosluk alanda içerisi hafriyat dolu çuval üzerine düstügü tespit edildi.

Olay yerine sevk edilen ambulansla Beysehir Devlet Hastanesi’ne kaldirilan çocuk, acil serviste yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Küçük çocugun cansiz bedeni otopsi yapilmak üzere hastanenin morguna kaldirildi. Polis olay yeri inceleme ekipleri, olayin yasandigi ikamet ve alanda inceleme yaparken, çocugun düstügü kapali balkonun kiler olarak kullanildigi ögrenildi.

Olayla ilgili sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA