Uluslararasi 32'Inci Saraybosna Kitap Fuari Basladi

Bosna Hersek’in baskenti Saraybosna’da Uluslararasi 32’inci Saraybosna Kitap Fuari basladi.

Uluslararasi 32'Inci Saraybosna Kitap Fuari Basladi
Bosna Hersek’in baskenti Saraybosna’da Uluslararasi 32’inci Saraybosna Kitap Fuari, 100’den fazla kitabevi ve yayimcinin katilimi ile basladi.

11 Ekim’e kadar sürecek olan fuarin temasi "Saglik ve Hikmetin Anahtari" olurken, Türkiye’den Hakikat Kitabevi de katilimcilar arasinda yer aliyor.

Hakikat Kitabevi Temsilcisi Tuna Aytan yaptigi açiklamada, “Hakikat Kitabevi, 6 yeni Bosnakça kitapla bugün baslayan Uluslararasi 32’inci Saraybosna Kitap Fuarina katildi” ifadelerini kullanarak, Bosna Hersek’te kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini ve fuara Bosnakça kitapla katilmaktan gurur duyduklarini aktardi.

Hakikat Kitabevi’nin 33 dilde basim ve yayin yaptigini aktaran Altan, “Kitaplar genellikle ehli sünnet yolunun temsilcilerinin ellerinden, kaleminden çikmakta, Islam dinini ve peygamberimizi anlatan kitaplardir” ifadelerini kullanarak, fuarda sergiledikleri Bosnakça kitaplari hiçbir ücret karsiligi olmadan Bosna halkina hediye etmek için getirdiklerini belirtti.

Fuarda ayrica, Ihlas Vakfi’nin kitaplari da ücretsiz olarak dagitiliyor.

Aytan, www.hakikatkitabevi.net ve www.gofreebooks.com internet sitelerinden kitaplara ulasilabilecegini ifade ederek, www.gofreebooks.com sitesinden ise dünyanin her yerinden okuyucularin kitaplarin PDF haline ücretsiz sekilde ulasabilecegini ifade etti.

Aytan, “150 den fazla ülkede Hakikat Kitabevi’nin kitaplarini insanlar hiçbir ücret ödemeden alip kullanabiliyorlar” dedi.

Fuara, Ehli Sünnet Yolu, Cevap Veremedi, Islam ve Kuran, Namaz Kitabi, Ingiliz Casusun Hatiralari ve Islam Düsmanina Cevaplar isimli eserlerin yani sira Hz. Muhammed’in hayatini anlatan kitaplarla katildiklarini aktaran Aytan, Hz. Muhammed’in hayatin anlatan kitabin ise Almanca, Ingilizce, Arapça ve Bosnakça dillerinde ve ücretsiz olarak dagitildigini açikladi.

Kaynak: İHA