Antalya'da 'Sahil Rüzgari-2' Operasyonu Açiklamasi 14 Gözalti

Organize suç örgütleri ile bu örgütlere silah temin eden sahislara yönelik Ege ve Akdeniz Bölgesi’ndeki 9 ilde es zamanli düzenlen “Sahil Rüzgari-2” operasyonunda Antalya’da 14 sahis gözaltina alinirken, çok sayida silah ele geçirildi. Operasyon anlari polis kamerasi tarafindan kaydedildi.

Antalya'da 'Sahil Rüzgari-2' Operasyonu Açiklamasi 14 Gözalti
Emniyet Genel Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Baskanligi’nca yerli ve yabanci turistlerin yogun oldugu kentlerde organize suç örgütü faaliyetinde bulunan ve bunlara silah temini ettikleri anlasilan süphelilerin yakalanmasi için Ege ve Akdeniz Bölgesinde 9 ili kapsayacak sekilde ’Sahil Rüzgari-2’ adli operasyon düzenlendi.

Operasyon kapsamina Antalya’da toplamda haklarinda gözalti karari bulunan 15 süpheli sahistan 14’ü yakalanarak gözaltina alindi. Operasyonda 6 adet tabanca ve bu tabancalara ait sarjör, 3 adet av tüfegi, 12 adet av fisegi, 26 adet fisek, 1 adet sallama tabir edilen kesici alet, uyusturucu madde kullanimina yarar 10 adet aparat (payp/bong, yaklasik 7 gram metamfetamin, 1 yaprak a4 kâgidina emdirilmis sentetik uyusturucu ele geçirildi.

Operasyon anlari ise polis kamerasi tarafindan kaydedildi.
Kaynak: İHA