Sehit Yakinlari Ve Gaziler 'Vatan Size Minnettar' Anonsuyla Karsilaniyor

Afyonkarahisar'da sehit yakinlari ve gaziler, bindikleri toplu tasima araçlarinda kartlarini cihaza okuttuklarinda "Vatan Size Minnettar" anonsuyla karsilaniyor.

Afyonkarahisar Belediyesi, toplu tasima araçlarinda sehit yakinlari ve gazilere yönelik sesli anons uygulamasi baslatti.

Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Zafer Meydani'ndaki durakta, Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul Ve Yetimleri Dernegi Afyonkarahisar Sube Baskani Ismail Kumartasli, sehit yakinlari ve gazilerle bir araya geldi.

Zeybek, burada yaptigi konusmada, sehit yakinlarini ve gazileri onurlandiracak sosyal bir uygulamayla yeni bir pencere açtiklarini söyledi.

Afyonkarahisar'daki sehit yakinlari ve gazilerin belediyeye ait toplu tasima araçlarina binip kartlarini okuttuklarinda "Vatan Size Minnettar" anonsuyla karsilasacagini dile getiren Zeybek, söyle konustu:

"Vatanimiz için canini siper eden sehitlerimizin emanetlerine sahip çikiyor, gazilerimizi ve yakinlarini unutmuyoruz. Unutturmamak ve onlari gururlandirmak için bu uygulamayi hayata geçirdik. Her zaman sehit yakinlari ve gazilerimizin destekçisiyiz, yanlarindayiz. Haklari ödenmez, minnettariz."

Kumartasli ile sehit yakinlari ve gaziler, toplu tasima araçlarinda baslayan yeni uygulama dolayisiyla Zeybek'e tesekkür etti.

Kaynak: AA