Çorum Il Genel Meclisi Baskani Mehmet Bektas;

Il Genel Meclisi Baskani Mehmet Bektas, hedeflerinin vatandaslarin hayatini kolaylastirmak, yasam standartlarini yükseltmek oldugunu söyledi.

Çorum Il Genel Meclisi Baskani Mehmet Bektas;
Il Genel Meclisi Baskani Mehmet Bektas, köylere yaptigi ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti Merkez Ilçe Baskani Erhan Akar ve parti yöneticileriyle birlikte merkeze bagli Üyük, Yaydigin ve Karaca köylerini ziyaret eden Bektas, vatandaslarla bir araya gelerek sikinti ve taleplerini dinledi.

Il Özel Idaresi olarak basta ulasim olmak üzere alt yapi sorunlarini çözüme kavusturmak için gece-gündüz çalistiklarini dile getiren Mehmet Bektas, "Çogu köyümüzün içme suyu, kanalizasyon ve kilit parke tasi tamamlandi. Köylerimizin bu hizmetlere kavusmasi ve bu hizmetlerde bizlerinde bir nebze katkisinin olmasi bizleri ziyadesiyle memnun ederken bundan sonraki süreçte de köylerimizi ziyaret etmeye muhtarlarimizla ve buralarda yasayan vatandaslarimizla bir araya gelmeye devam edecegiz” dedi.

Kis mevsimi gelmeden köy yollarinin bakim ve onarimlarinin yapildigini aktaran Bektas, “Su anda ekiplerimiz yogun bir çalisma içerisinde bazi yollarda yama, bazi yollarimizda da asfalt çalismasi yapiyor. Nerede ihtiyaç var ise ekiplerimiz solugu orada aliyor. Bizler de vatandasimizin sesine kulak verip, birinci agizdan onlari dinlemek için ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Her zaman ifade ettigimiz gibi hedefimiz sehirde ne varsa köyde de olmasi, buralarda yasayan vatandaslarimizin hayatini kolaylastirmak ve yasam standartlarini yükseltmektir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA