Bursa Tarim Ve Hayvancilik Fuari Ilgi Görmedi

BURTARIM 2021 Bursa 18. Uluslararasi Tarim, Tohumculuk, Fidancilik ve Süt Endüstrisi Fuari ve BURSA 13. Uluslararasi Hayvancilik Ekipmanlari Fuari, ilk gün beklenen ilgiyi görmedi.

Bursa Tarim Ve Hayvancilik Fuari Ilgi Görmedi
TÜYAP Bursa Fuarcilik A.S. tarafindan, TÜYAP Bursa Uluslararasi Fuar ve Kongre Merkezi’nde sürecek olan 150’nin üzerinde firmayi bir araya getirecek olan Bursa 18. Uluslararasi Tarim, Tohumculuk, Fidancilik ve Süt Endüstrisi Fuari ile Bursa 13. Uluslararasi Hayvancilik Ekipmanlari Fuarina çiftçiler ilk gün beklenen ilgiyi göstermedi. Geçmis dönemlerde stantlar çiftçiler tarafindan dolup tasarken, bu sene bos kaldi. Fuara, Balkan ülkelerinin tamamindan, Rusya, Ukrayna, Gürcistan, Azerbaycan, Fas, Tunus Cezayir, Kenya, Uganda, Senegal, Etiyopya ve Iran’dan binin üzerinde sektör temsilcilerinin katilmasi bekleniyor.

Salgindan dolayi 2 senedir fuar olmadigini belirten firma yetkilileri, “Daha önceki katilimlara göre su an katilimci sayisi az görünüyor. Ancak önümüzdeki süreçte bu sayinin artacagini düsünüyoruz. Korona virüs salginindan önce düzenlenen fuarlarda yogun bir katilim vardi. Ama bir hareketlilik oldugunu gözlemliyoruz. Su an herhangi bir satis olmasa da, satilmayacagi anlamina gelmiyor. Pandemi olarak düsünürsek katilimin iyi oldugunu düsünüyoruz” dediler.

Uluslararasi is birlikleri kurulmasi beklenen fuar, 9 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’ye kadar ziyaretçilerine açik olacak.
Kaynak: İHA