Asi Yaptiran Velilere Kitap Hediye Edildi

Adiyaman Sevgi Anaokulu, bahçeye koyduklari asi standinda asi yaptiran velilere kitap hediye etti.

Asi Yaptiran Velilere Kitap Hediye Edildi
‘Asini ol, kitabini al, saglikli kal’ sloganiyla okul bahçesinde asi kampanyasi baslatan Adiyaman Sevgi Anaokulu, asi olmayan ögrenci velilerine tek tek asi yaptirdi. Saglik ekipleri tarafindan Covid-19 asilari yapilan velilere okul yönetimi tarafindan kitap hediye edilerek karanfil takdim edildi. Vatandaslari asi konusunda uyaran ve kitap okumaya da tesvik eden Adiyaman Sevgi Anaokulu yöneticileri, velilerin düzenlenen programa ilgi gösterdigini söyledi.



Böyle bir etkinligin düzenlenmesinde emegi geçen herkese tesekkür ettigini dile getiren Kayalik Mahallesi Muhtari Mehmet Abidin Ekinci, “Suan Sevgi Anaokulunda bir kitap, bir karanfil taktim ediyoruz halkimiza. Saglikli olalim, yasamimiza devam edelim. Hem asi, hem kitap, hem de karanfil hediye ediyoruz. Asi olmayan vatandaslarimizi tesvik ediyoruz. Milletimizi bekliyoruz” dedi.

Hem asisini yaptirdigini hem de kitap aldigini söyleyen okulun ögrenci velilerinden Kazim Aydin, “Okul Müdürü Cemal Bey’le de görüstük ve kendisi asi kampanyasi baslatti. Asi kampanyasinin yaninda da her asi olana bir tanede kitap hediye ediyor. Kendisine çok tesekkür ediyoruz. Asimizi da olduk, kitabimizi da aldik. Bir sonraki asiya kadar bekleyecegiz insallah” diye konustu.

Kaynak: İHA