7 Hirsizliktan Aranan Sahis Börekçide Kahvalti Yaparken Yakalandi

Samsun’da 7 ayri hirsizlik suçundan aranan ve bir börekçide kahvalti yaparken yakalanan sahis çikarildigi mahkemece tutuklanip cezaevine götürülürken, "Biz hiç bir zaman yikilmadik" demesi dikkat çekti.

7 Hirsizliktan Aranan Sahis Börekçide Kahvalti Yaparken Yakalandi
Edinilen bilgiye göre, Samsun’un Tekkeköy Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme ve Sorusturma Bürosu ekipleri hirsizlik suçundan aranan 42 yasindaki M.A.’nin bir börekçide kahvalti yaptigi bilgisini aldi. Börekçiye baskin düzenleyen polis M.A.’yi yakalayarak gözaltina aldi. Yapilan arastirmada M.A.’nin yaklasik 1,5 ay içinde 7 ayri hirsizlik olayina karistigi ve ayrica Samsun 2. Sulh Ceza Hakimligi ve Samsun 3. Sulh Ceza Hakimligi tarafindan yine hirsizlik suçlarindan aranmasi bulundugu ortaya çikti.

Tekkeköy Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme ve Sorusturma Bürosu ekipleri tarafindan Tekkeköy Polis Merkezi ekiplerine teslim edilen M.A. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren M.A. mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapali Cezaevine gönderildi.

M.A. adliye çikisi kendisini görüntüleyen haberciye, "Biz devletin insanlariyiz. Biz hiç bir zaman yikilmadik. Kötü islerle de isimiz yok. Allah büyüktür. Her sey düzelecek. Her sey yoluna girecek. Ama yilmayacagim, ayakta duracagim. Siz de büyüklerim olarak beni utandirmayin. Ayaktayim. Yikilmayacagim" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA