Paranin Sosyal Hali Tosla 2 Yasinda

Tosla, ikinci yilinda kullandikça para kazandiran Tosback uygulamasini hayata geçirdi.

Banka hesabi olsun veya olmasin basta gençler olmak üzere kullanicilarinin finansal ihtiyaçlarini karsilayan Tosla, yil dönümünü yeni özelligi Tosback ile kutluyor.

Akbank'tan yapilan açiklamaya göre, para transferinden ödemelere, e-pin alimindan para çekmeye kadar birçok finansal islemi gerçeklestirebilme imkani sunan Tosla, 2. yilinda da degisen tüketici ihtiyaçlarina göre yeni uygulama ve özellikler gelistirmeye devam ediyor.

Ilk yilinda sundugu "Harca Bölüs" özelligiyle kullanicilarina Toslali arkadaslarindan grup olusturabilme, bu grupta borç hesaplama, borç isteme ve ödeme imkani sunan Tosla, ikinci yilinda ise kullandikça para kazandiran Tosback uygulamasini hayata geçirdi.

Tosback ile kullanicilar, Tosla'yi kullandikça para kazaniyor, Tosla Kart ile sevilen markalardan dijital platformlara yaptiklari alisverislerde harcadikça kazançli çikiyor. Kazanilan TL nakit Tosbacklerin kullanim süresi de bulunmuyor.

Öte yandan, Toslayanlar tüm harcamalarini, kampanya kazanimlarini, bunlara dair detaylari uygulama üzerinden hesap hareketlerinden görebiliyor ve nereye ne kadar para göndermis, Tosla kart ile ne kadar alisveris yapmis takip edebiliyor.

Tosback ile Tosla; birçok dijital platformda, online alisverislerde ve magazalarda kullanicilarina yüzde 50’ye varan Tosback indirimler kazandiriyor. Toslayanlar ayrica, Istanbulkart yüklemelerinde NFC ile kartini Tosla’ya ekleyebilirken bakiyelerini tek tusla Tosla'dan yükleyip hediye TL Tosbackleri aninda yine Istanbulkart'larina alabiliyor.
Kaynak: AA