Kas'ta Cumhuriyet Coskusu

Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami kutlamalari Kas’ta düzenlenen Kiraç konseriyle sona erdi. Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek’te Kasli vatandaslarin Cumhuriyet coskusuna ortak oldu.

Kas'ta Cumhuriyet Coskusu
Antalya Büyüksehir Belediyesi, Cumhuriyet’in kurulusunun 98’inci yilini konser serisiyle kutladi. Antalya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’ni Antalya’nin dogusundan batisina kadar coskuyla kutladi. Anadolu Rock Müziginin güçlü sesi Kiraç’in Alanya’da baslayan konser dizisi, Kas’ta sona erdi. Kas Yat Limani’nin da gerçeklesen konsere Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, Kas Kaymakami Saban Arda Yazici, Kas Belediye Baskani Mutlu Ulutas, siyasi parti temsilcileri ve vatandaslar katildi.



“Konsere yogun ilgi”

Antalya’nin Kas ilçesinde bulunan yerli ve yabanci misafirler Kiraç konserine yogun ilgi gösterdi. Konser alanina girislerde HES kodu sorgulamasi ve ates ölçümü yapildi. Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, vatandaslarin Cumhuriyet Bayrami coskusuna ortak oldu. Alani dolduran halka seslenen Baskan Muhittin Böcek, tüm vatandaslarin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramini kutladi.

“Cumhuriyete sahip çikmaya devam edecegiz”

Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, konusmasina bu güzel vatana, bu güzel memlekete ve Cumhuriyete hizmet etmenin gururunu yasatan herkese tesekkür ederek basladi.

Cumhuriyet bagimsiz bir ülkedir, en büyük devrimdir diyen Baskan Muhittin Böcek, “Her 29 Ekim bize; inanmayi, var olmayi, bitti denilen yerden yeniden baslamayi hatirlatir. Millet olmanin, özgür olmanin, biz olmanin gücünü anlatir. Imkansizin mümkün oldugu gündür bugün. Hepimize kutlu olsun. Allah bu birligimizi bozmasin. Hepimiz al bayragimiza, ezanimiza, Cumhuriyetimize sahip çikmaya devam edecegiz. Bati Antalya’nin incisi, turizmin gözbebegi, dünyanin ilk meclisine ev sahipligi yapan Kas, Cumhuriyet Bayraminiz kutlu olsun. Cumhuriyet mesalesini yakan Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarini bir kez daha saygi, sevgi ve rahmetle aniyor, yüce milletimiz adina sükranlarimi sunuyorum” dedi.



“Kiraç konseri”

Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek’in konusmasinin ardindan sahneye Kiraç’in çikmasiyla birlikte Kas’ta büyük bir cosku yasandi. Ünlü sanatçi Kiraç, sahnede Antalya Büyüksehir Belediyesi Ismail Baha Süralsan Konservatuvari korosuyla birlikte marslar söyledi.

Kiraç, sevilen parçalarini Kasli vatandaslar için seslendirdi. Kiraç’in söyledigi parçalara eslik eden vatandaslar ellerinde Tük bayraklariyla Cumhuriyet Bayrami coskusu yasadi. Kas Kaymakami Saban Arda Yazici, günün anisina Kiraç’a plaket takdim etti. Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, konser anisina Kiraç’a çiçek hediye etti.
Kaynak: İHA