Düzce'de Tanker Sarampole Devrildi Açiklamasi 1'I Agir 3 Yarali

DÜZCE – Düzce’de önündeki araca çarpmak istemeyen tanker sürücüsü sarampole devrildi. Kazada 1’i agir 2’si çocuk 3 kisi yaralandi. Kaza sonrasinda kazayi hafif siyriklarla atlatan sürücü durumu agir olan esinin ardindan gözyasi döktü.

Düzce'de Tanker Sarampole Devrildi Açiklamasi 1'I Agir 3 Yarali


Kaza, Düzce-Zonguldak D-655 karayolu Sifali Su mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ibrahim Kirboga idaresindeki 14 AC 400 plakali bos tanker, Zonguldak’dan Düzce istikametine seyir halinde iken Sifali Su mevkiinde önüne aniden çikan otomobile çarpmamak isteyen sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücü, bos tanker ile orman yoluna girerek araci yavaslatmak istedi. Fakat tanker sarampole devrilerek takla atti. Yaklasik 20 metre sarampole devrilen tankeri gören vatandaslar hemen yardima kosarak durumu Düzce Belediyesi Itfaiye Müdürlügü, Acil Ambulans ve Güvenlik güçlerine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine kisa süre içerisinde ulasan ekipler, sarampole devrilen tanker içerisinde 50 yasindaki Zübeyde Kirboga’yi sikistigi yerden çikartarak ambulans ekiplerine teslim etti. Daha sonra araç içerisinde bulunan 10 yasindaki N.K. ve 5 yasindaki Z.N.K ekipler tarafindan yine araçtan çikartilarak ambulans ekiplerine teslim edildi.

Sürücü kendisi çikti, gözyasi döktü

Kaza sonrasinda araç içerisinde kazayi hafif siyriklarla atlatan sürücü Ibrahim Kirboga, sarampole devrilen araç içerisinden kendi imkanlari ile çikarak esi ve çocuklarinin basina gitti. Esinin durumunu ekiplere soran sürücü Kirboga, agir oldugunu duyunca gözyasi dökerek, “Esime bir sey olmasin. Ben baska hiçbir sey istemiyorum. Esimin durumu iyi degil. Allah’im sen esimi koru. Çocuklarimla beni yalniz birakma” diyerek dua etti.

Ambulansta hayata döndürüldü

Agir yarali olarak ambulansa alinan kalbi durup nefes alamayan 50 yasindaki Zübeyde Kirboga, ekipler tarafindan uzun ugraslar sonrasinda hayata döndürülerek Düzce Üniversitesi Arastirma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisi’ne kaldirildi. Kazayi hafif siyriklar ile atlatan baba Ibrahim Kirboga ile çocuklari N.K. ve Z.N.K’da ayni hastaneye kaldirilarak tedavi altina alindi. Itfaiye ekipleri kaza yerinde baska bir olayin yasanmamasi için önlem aldi. Bos tankerin kurtarilmasi için çalisma baslatildi.
Kaynak: İHA