Beykoz'da Hirsizlar Lüks Otomobillerin Farlarina Dadandi

Beykoz’da geçtigimiz günlerde bir oto galeride lüks otomobilin 60 bin TL degerindeki farlari 30 saniyede çalindi. Hirsizlarin 20 dakika arayla ayni mahallede yine ayni marka lüks otomobilin daha farlarini çaldigi ögrenildi. Ikinci far hirsizligi bu kez 20 saniye sürdü. Hirsizlik anlari güvenlik kamerasina yansidi.

Beykoz'da Hirsizlar Lüks Otomobillerin Farlarina Dadandi
Hirsizlik geçtigimiz günlerde Beykoz Kavacik’da saat 04.00 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, motosiklet ile galeriye gelen 2 hirsiz, etrafi kolaçan ettikten sonra Porsche marka lüks otomobilin 60 bin TL degerindeki farlarini çaldi. Farlari çalan hirsizlar hizla olay yerinden kaçti. Yapilan incelemede, ayni mahallede, fakli bir adreste 20 dakika arayla, yine ayni marka otomobilin farlarinin çalindigi ögrenildi. Iki ayri far hirsizligi olayini gerçeklestiren kisilerin ayni kisiler oldugu öne sürüldü.

Aracin çalindigi galerinin ortaklarindan Muhammet Üçer, "Motosikletle gelen kisiler aracin üzerinden farlarini 20 saniye sürmeden çaliyor. Biz gereken sikayette bulunduk ancak bu ilk olmadi son da olmayacak. Sürekli duyuyoruz bunlari yazik günah. Arabalara zarar verilmesi, çalinmasi, hirsizlik olaylarina bir önlem alinmasi gerekiyor artik ben öyle düsünüyorum. Farlarin fiyatina geldigimiz zaman çift farin fiyati 60 bin TL. Yazik günah, zaten piyasada durgunluk var. Bir de böyle zararlarla karsilastigimiz zaman insanin cani sikiliyor" dedi.

Kaynak: İHA