Elazig'da 1. Modifiyeli Araç Ve Motosiklet Festivali Düzenlendi

Elazig'da ilk kez düzenlenen 1. Modifiyeli Araç ve Motosiklet Festivali'nde (Modi Fest) modifiye tutkunlari bir araya geldi.

Elazig Belediyesi tarafindan Atasehir Mahallesi Güney Çevre Yolu mevkisinde düzenlenen festivalde farkli illerden çok sayida klasik ve modifiyeli araç ile motosiklet yer aldi.

Modifiyeli araç ve motosikletlerle yapilan ve renkli görüntülere sahne olan gösteriler, izleyenlere heyecanli anlar yasatti.

Belediye Baskani Sahin Serifogullari, yaptigi konusmada, bu yil ilkini düzenledikleri festivali gençlerden gelen yogun talep üzerine gerçeklestirdiklerini söyledi.

Her daim gençlerin yaninda olmaya çalistiklarini ifade eden Serifogullari, sunlari kaydetti:

"Göreve geldigimiz günden itibaren sehrimizin her noktasina deger katabilme adina, sehrimizin daha gelisebilmesi, daha müreffeh olabilmesi ve daha da kalkinabilmesi adina ekibimizle gece gündüz demeden çalisiyoruz, sizlere hizmet ediyoruz. Böylesine güzide bir toplulugu görmezden gelmemiz bizden beklenemezdi. Sizler istediniz bizler bu festivali yaptik ama bu daha baslangiç. Insallah daha güzel festivaller önümüzdeki yil yapilacak ve size söz verdigim gibi pistimizi de yapacagiz. Çok daha güzel bir sekilde ve daha güzel bir mekanda sizler hem stres atacaksiniz hem araçlarinizi sergileyeceksiniz hem de doyasiya egleneceksiniz."

AK Parti Elazig Milletvekili Metin Bulut da bu yil ilki düzenlenen festivali gelecek yil daha coskulu bir sekilde gerçeklestireceklerini belirterek, "Gençler siz bizim basimizin tacisiniz ve sizi çok seviyoruz. Kiymetli gençler çok sanslisiniz sizi anlayan ve sizin hislerinize tercüman olan genç bir belediye baskanina sahipsiniz." dedi.

Kaynak: AA