Batman Milli Egitim Müdürü Kurtaran, Gazetecilerle Bir Araya Geldi
Batman Il Milli Egitim Müdürü Mahmut Kurtaran, kentte görev yapan basin mensuplari ile görüstü.
Ögretmenevinde düzenlenen toplantida basin mensuplari ile bir araya gelen Kurtaran, kentte yürütülen çalismalarla ilgili bilgi verdi.
Yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsaminda uygulanan asilama çalismalarina da deginen Kurtaran, bu konuda velilerden de duyarlilik beklediklerini söyledi.
Virüsün sadece okulda degil her yerde bulasabilecegine isaret eden Kurtaran, "Asi hakki tanimlananlara asi yaptirmalarini tavsiye ediyoruz." dedi.
Kurtaran, egitimin önemine isaret ederek, "Velilerimizden ricamiz çocuklarinin durumlari ile ilgili gerek ögretmenler gerekse de okul idaresi ile görüsme halinde olsunlar. Evde ögrencinin çalismasini takip etsinler. Özellikle asi konusunda ve çocuklarin derslerinin takibi konusunda velilerimizden ricamiz bize destek olsunlar." diye konustu.
Velilere seslenen Kurtaran, tüm tedbirlerin alindigi okullara çocuklarin gönül rahatligiyla gönderilmesini istedi.
