Ümraniye'de Soner Sarikabadayi Konseri

Cumhuriyetin 98’inci yilini büyük bir coskuyla kutlayan Ümraniye Belediyesinin düzenledigi konserde ünlü sanatçi Soner Sarikabadayi sahne aldi. Ümraniyeli vatandaslar soguk havaya ragmen konsere yogun ilgi gösterdi.

Ümraniye'de Soner Sarikabadayi Konseri
Ümraniye Belediyesi Cumhuriyetin 98’inci yilina özel, Alemdag Caddesinde konser etkinligi düzenledi.

Konserde ünlü sanatçi Soner Sarikabadayi sahne alarak sarkilarini Ümraniyeli vatandaslar için seslendirdi. Konsere katilim saglayan vatandaslar, sarkilar esliginde coskulu anlar yasadi. Vatandaslar havanin sogukluguna aldiris etmeden konsere yogun ilgi gösterdi. Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim sahneye çikarak ünlü sanatçi Soner Sarikabadayi’ya hediye takdim etti.

Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim, “Bugün Cumhuriyet Bayrami. Bayraminizi tebrik ediyorum. 98’inci yil, iki yil sonra dalya diyecegiz insallah. Sözümüzde duruyoruz. Soner Sarikabadayi dediniz getirdik. Hem de Cumhuriyet Bayraminda. Vatanimizi kurtaran basta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün sehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Ölen gazilerimize de rahmet diliyoruz. Buradan ucu bucagi görünmüyor kalabaligin. Ben sizlere çok tesekkür ediyorum. Konserlerimize Soner kardesimiz ile insallah Ümraniye’de zaman zaman devam edecegiz. Geceniz mübarek ve güzel olsun” ifadelerini kullandi.

Konsere katilim saglayan ve memnun oldugunu dile getiren Reyhan Bilgin isimli bir vatandas, “Pandemide böyle seyler yoktu ama su an olmasi iyi oldu, herkese iyi geldi. Soguk olmasina ragmen geldik tabi soguk olmasa daha iyi olurdu” dedi.

Kaynak: İHA