Muharrem Ince'ye Davul-Zurna Soku

Samsun’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince katildigi Bafra ilçesindeki Cumhuriyet kutlamalarinda ilginç bir olay yasandi.

Muharrem Ince'ye Davul-Zurna Soku
Bafra Gazipasa’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami kutlandigi alana gelen Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince dernek üyeleri ve vatandaslar tarafindan karsilandi. Vatandaslari selamladiktan sonra oturan Ince, bir süre sonra meydanda oynayan vatandaslara eslik etmek için halaya katildi.

Ince oynarken davul-zurna sustu. Önce niye sustugunu anlayamayan Ince, cebinden çikarttigi 200 lirayi davulcuya uzatarak tekrar çalmasini istedi. Davul ve zurna çalan müzisyenleri bir alkollü vatandasin Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince’nin oynamasini istemedigi için susturdugu anlasilmasi üzerine kisa bir arbede yasandi. Vatandaslar, "Burasi Gazipasa, burada davullar susmaz" diye alkollü vatandasa tepki göstererek meydandan uzaklastirdi. Bu esnada kizan Ince alani terk ederek otobüse binerek ayrildi. Eglence ise kaldigi yerden devam etti.
Kaynak: İHA