Izmir'de Silahla 75 Bin Lira Gasp Ettikleri Belirlenen Süpheliler Tutuklandi

Izmir'de, otomobil almak için kente gelen 2 kisinin, silah zoruyla 75 bin lirasini ve cep telefonlarini gasp ettikleri belirlenen 2 süpheli, tutuklandi.

Alinan bilgiye göre, Ö.C. ve G.A, bir internet sitesinde gördükleri otomobili satin almak için Balikesir'den Izmir'e geldi.

Satista araci oldugu öne sürülen Ö.K. (28) ile irtibata geçen 2 kisi, Bayrakli ilçesi Dogançay Mahallesi'ne gitti.

Burada Ö.K. ile bulusan Ö.C. ve G.A'nin satin alacaklari otomobili beklerken yanlarina gelen maskeli 2 süpheli tarafindan 75 bin lira nakit paralari ile telefonlari gasp edildi.

Durumun polise bildirilmesi üzerine baslatilan sorusturmada güvenlik kamera kayitlarini inceleyen ekipler, Ö.K'yi gözaltina aldi.

Ö.K'nin ifadelerinden yola çikan Bayrakli Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, süpheliler U.V. (33) ve A.D'nin (29) Karabaglar ilçesindeki bir evde kaldigini belirledi.

Adrese düzenlenen operasyonda 2 süpheli yakalanirken, evde 36 bin lira ile olay günü gasp edilen cep telefonlari ve silah bulundu.

U.V. ve A.D, sevk edildikleri mahkemece tutuklandi. Araci oldugu öne sürülen Ö.K. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Kaynak: AA