Atasehir'de Duvara Çarpan Soför Araçta Bayildi Açiklamasi 1 Yarali

Atasehir’de kavsaga hizli giren soför direksiyon hâkimiyetini kaybederek önce kaldirima daha sonra ise istimlak duvarina çarparak durabildi. Kazayi hafif siyriklar ile atlatan soför bayildi.

Atasehir'de Duvara Çarpan Soför Araçta Bayildi Açiklamasi 1 Yarali


Kaza, 01.30 siralarinda Prof.Dr.Hifzi Özcan caddesi üzerinde bulunan kavsakta meydana geldi. Iddiaya göre, 34 AEK 944 plakali Volkswagen araci ile seyir halinde olan Çigdem Yurdakul önünde bulunan kavsaga hizla girince direksiyon hakimiyetini kaybederek istimlak duvarina çapti. Çapmanin etkisi ile araç içinde bayildi. Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine Itfaiye, polis ve saglik ekipleri sev edildi. Ilk müdahalesi olay yerine gelen ambulansta yapilan soför daha sonra hastaneye götürüldü. Duvara çarparak durabilen aracin plakasi duvarda asili kaldi. Olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili çalisma baslatirken, kazaya karisan araçta büyük çapli maddi hasar olustu. Kazaya karisan araç olay yerinden Çekici yardimi ile kaldirildi.

Görgü tanigi Yalçin Karatepe, “ kizimda misafirlikten geliyordum. Evinde hemen surada asagida kavsaga gelince araci bu sekilde gördüm dumanlar çikiyordu. Hemen aracin kapisini açtim. Bayan aracin içindeydi telefonu açikti. Kocasi Telefondan hayatim hayatim bir sey mi oldu diye bagiriyordu. Ben telefonda kocasina sakinlestirmeye çalistim. Polise itfaiyeye ambulansa haber verdim geldiler çikardilar. Bayani hasta haneye götürdüler. Gördügüm kadari ile kanamasi yarasi falan yoktu” dedi.

Kaynak: İHA