Pasabahçe Magazalari Ikinci Deneyim Magazasini Izmir'de Açti

Pasabahçe Magazalari Genel Müdürü Esra Tokel 'Magazamizda müsterilerimizin ürünleri deneyimlerken ayni zamanda hosça vakit geçirmelerini saglayacak yasam alanlari da olusturduk' 'Pasabahçe Magazalari deneyim magazasi konseptini farkli magaza yatirimlariyla da planli ve kontrollü bir sekilde yayginlastirmayi planliyoruz'.

Pasabahçe Magazalari, deneyim magazasi konseptini Istanbul'un ardindan Izmir'de de hizmete açti.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Pasabahçe Magazalari, ilgi çekici yasam alanlari ve sik tasarimiyla alisveris keyfine keyif katan ikinci deneyim magazasini Istanbul’dan sonra, IstinyePark Izmir’de müsterileriyle bulusturdu. Pasabahçe Magazalari’nin bu yeni deneyim magazasi, sürükleyici tasarimi, ilham veren trend alanlari ve özgün tasarimli koleksiyon ürünleri ile öne çikiyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Pasabahçe Magazalari Genel Müdürü Esra Tokel, teknolojiyle sekillenen bir dünyada, Pasabahçe Magazalari’nin müsterilerine farkli bir alisveris deneyimi yasatmak için yeni konseptler üzerinde çalistiklarini belirtti. Yaklasik 1.5 yil önce tüm dünyayi etkisi altina alan küresel salgin nedeniyle son yüzyilin en olaganüstü günlerini yasadiklarinin altini çizen Tokel, "Hepimiz bu süreci çogunlukla evde kalarak geçirdik. Simdi ise normallesme süreci ile birlikte degisen yasam kosullarina adapte olmaya, yeni normale alismaya çalisiyoruz. Tüm dünyada pandeminin verdigi endise ortami hakim iken ve pek çok magaza kapanirken, biz hedeflerimizin takipçisi olduk. Müsterilerimizin magazalarimizda hijyen ve sosyal mesafe ihtiyaçlarini en iyi sekilde giderebilecegimiz, daha izole bir ortamda alisveris yapmalarina imkan sunacak, ayni zamanda keyifli vakit geçirmelerini saglayacak yeni konseptler üzerinde çalistik. Müsterilerimizin alisveris serüvenini farkli deneyimlerle gelistirecek, daha keyifli konseptler üzerine düsünmeye basladik. Ardindan da 2 önemli magaza yatirimini bu yil içerisinde hayata geçirdik." ifadelerini kullandi.

Pasabahçe Magazalari’nin ilk deneyim magazasini subat ayinda Istanbul Erenköy’de açtigini hatirlatan Tokel, "Müsterilerimizden gelen olumlu tepkiler bizi cesaretlendirdi ve simdi de IstinyePark Izmir’de ikinci deneyim magazamizi müsterilerimizle bulusturduk. Böylece Izmir’deki toplam magaza sayimiz 5’e ulasti. Magazamizda müsterilerimizin ürünleri deneyimlerken ayni zamanda hosça vakit geçirmelerini saglayacak yasam alanlari da olusturduk. Pasabahçe Magazalari deneyim magazasi konseptini farkli magaza yatirimlariyla da planli ve kontrollü bir sekilde yayginlastirmayi planliyoruz." açiklamasinda bulundu.

- Kurumsal müsterilere özel hizmetler

Açiklamada magaza ile ilgili yer alan detaylara göre, 700 metrekarelik alana kurulu IstinyePark Izmir magazasinda, Butik, Cam, Cam Disi ve Yasam ürünlerinden olusan 6 bine yakin ürün yer aliyor. Ege Bölgesi’nin alisveris, yeme içme ve eglence merkezinin adresi olacak IstinyePark Izmir’in eksi 1’inci katinda yer alan yepyeni deneyim magazasi Pasabahçe Magazalari’nin Izmir’deki ilk deneyim magazasi olacak.

IstinyePark Izmir magazasinda kurumsal müsteriler için de bir çok farkli deneyim sunulacak. B2B dijital ekran sayesinde, kurumsal müsteriler kendi isletmelerinin tüm ihtiyaçlarini seçecekleri adrese teslim olacak online siparis edebilecek ve isterlerse seçtikleri ürünler özelinde kurumsal satislar ekibinden fiyat teklifi talebinde de bulunabilecek. Kurumsal müsteriler ayirica, alisveris süreci tamamlanana kadar CaBaRe (Cafe, Bar, Restoran) ürün grubu alaninda agirlanarak daha keyifli bir alisveris deneyimi yasama firsati da bulacak.

Izmir’deki ilk deneyim magazasi ile ziyaretçilerine “Hayat En Güzel Hediye” dedirtecek olan Pasabahçe Magazalari, haftanin her günü 10.00-22.00 saatleri arasinda müsterilerini yeniliklere açilan keyifli bir alisveris ortamina davet ediyor.

Kaynak: AA