Ordu'da DEAS Operasyonu Açiklamasi 6 Gözalti

Ordu’da, Cumhuriyet Bassavciligi ve Il Emniyet Müdürlügü tarafindan yürütülen DEAS operasyonu kapsaminda 5’i yabanci uyruklu toplam 6 süpheli gözaltina alindi.

Ordu'da DEAS Operasyonu Açiklamasi 6 Gözalti
Ordu Cumhuriyet Bassavciligi ve Ordu Il Emniyet Müdürlügü Terörle Mücadele Sube Müdürlügünce yürütülen sorusturma kapsaminda, DEAS silahli terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin desifre edilmesi ve önlenmesine yönelik operasyon gerçeklestirildi.

Altinordu, Ünye ve Kumru ilçelerinde gerçeklestirilen es zamanli operasyonda 5 yabanci uyruklu sahis ile bir Türk vatandasi yakalanarak gözaltina alindi, sonrasinda ise emniyete sevk edildi.

Yapilan operasyon neticesinde süphelilerin ikametlerinde ele geçirilen çok sayida dijital materyallere el konulurken, sahislarin emniyetteki islemlerinin sürdügü ögrenildi.

(Metin Akyürek-IHA)
Kaynak: İHA