Karabük'te Futbol Hakemleri Yeni Sezonu Açti

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Dernegi (TFFHGD) Karabük Subesi yeni sezon açilisini yapti.

Karabük'te Futbol Hakemleri Yeni Sezonu Açti
Safranbolu Spor Salonu’nda yapilan yeni sezon açilisina, Gençlik ve Spor Il Müdürü Coskun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü Ismail Özcan, Karabük Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskani Ihsan Çevik TFFHGD Karabük Sube Baskani Taner Tuncer, Il Hakem Kurulu Baskani Dogan Nalbantoglu, gözlemciler ve hakemler katildi.

Açilis konusmasini yapan TFFHGD Karabük Sube Baskani Taner Tuncer, 6 klasman, 14 il ve 23 aday hakem ile sezona baslayacaklarini belirterek, "2021-2022 Sezonu hakem ve spor camiasina hayirli ugurlu olsun. Pandemi döneminden dolayi her alanda oldugu gibi spor camiasi oldukça zor günler geçiriyor. Bu zorlu süreçten sonra hakemler olarak göreve haziriz. Sakatliksiz ve güzel karsilasmalarin olacagi bir sezon olmasi dilegiyle hepinizi saygi ile selamliyorum" dedi.

Protokol üyelerine plaket takdiminin ardindan terfi eden hakemlere kokart takilmasinin ardindan Safranbolu Futbol Sahasi’na geçilerek toplu fotograf çekimi yapildi. Hakemlerin gerçeklestirdigi ilk antrenman ile de açilis töreni sona erdi.
Kaynak: İHA