Diyanet Gençlik Merkezin Açilisi Yapildi

Adiyaman Müftülügü Haci Ömer Tasar Diyanet Gençlik Merkezinin açilisi gerçeklestirildi.

Diyanet Gençlik Merkezin Açilisi Yapildi
Eski Belediye Binasi Togem üzerine kurulan Diyanet Gençlik Merkezinin açilisi törenle gerçeklestirildi.

Adiyaman Valisi Mahmut Çuhadar, AK Parti Milletvekili Ibrahim Halil Firat, Diyanet Isleri Baskanligi Dini Yayinlar Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kurt, Cumhuriyet Bassavcisi Bozan Çevik, Adiyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Müftü Mehmet Tasçi, çesitli kamu kurum ve kurulus temsilcileri katildi.

Dualar esliginde kesilen açilis kurdelesinin ardindan gençlik merkezi gezildi. Gençlik merkezinde çalisma salonu, bay ve bayan kitap kafe, bay ve bayan kütüphane, konferans salonu, bilisim odasi, bay ve bayan has oda ve oyun salonundan olusuyor.

Diyanet Isleri Baskanligi Dini Yayinlar Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kurt ve Müftü Mehmet Tasçi açilista yaptiklari konusmada, gençlik merkezinin çalismalarindan bahsederek, hayirli olmasi temennisinde bulundu.

Vali Mahmut Çuhadar ise konusmasinda, “Diyanet Gençlik Merkezi hizmetlerinin yürütülmesi amaciyla GAP Idaresi ve hayirseverlerimizin destegi ile donanim ve iç tefrisati yapilarak hizmete sunulan Diyanet Gençlik Merkezi yarinimizin teminati olan gençlerimizi her alanda donanimli, milli ve manevi degerlerine bagli bireyler olarak yetistirecektir. Merkezin tadilat ve tefrisatinda emegi geçen kuramlarimiza ve hayirseverlerimize çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Gençlik Merkezinin donaniminda destek saglayan isadamlarina tesekkür plaketi verildi.

Kaynak: İHA