CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu, Ankara Otonomi'yi Ziyaret Etti

Galericilerin sorun ve taleplerini dinleyen Kiliçdaroglu, Motorlu Araç Saticilari Federasyonu Yönetim Kurulu'ndan da çalismalari hakkinda bilgi aldi.

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Ankara Otonomi'yi ziyaret etti. Galericilerin sorun ve taleplerini dinleyen Kiliçdaroglu, Motorlu Araç Saticilari Federasyonu (MASFED) Yönetim Kurulu'ndan da çalismalari hakkinda bilgi aldi.

Kiliçdaroglu, Yenimahalle Belediyesi tarafindan Ata Mahallesi'nde yaptirilan Kres ve Gündüz Bakimevinin açilisi ile yüzme havuzu temel atma töreninin ardindan Akyurt'ta bulunan Otonomi'yi ziyaret etti.

Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas ve Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar'in da eslik ettigi Kiliçdaroglu, bazi araçlarin fiyatlarini sordu, saticilarla sohbet etti.

Çalismalari hakkinda bilgi veren MASFED Yönetim Kurulu Baskani Aydin Erkoç, Otonomi'de 680 is yeri bulundugunu ve 3 bin 500 kisinin çalistigini söyledi.

Ayrica Otonomi bünyesinde 5 noter, sosyal tesisler, test merkezlerinin de bulundugunu aktaran Erkoç, "Buraya gelen müsteri nereden gelirse gelsin 'Otonomi Türkiye'nin her yerine bir saat mesafede' diyoruz. Havalimani da yakin oldugu için. Buraya geliyor yarim saat sürmüyor islemleri, arabasini kolayca aliyor. Bu proje Türkiye için örnek bir proje oldu." degerlendirmesinde bulundu.

Erkoç, seçim zamani olmamasina ragmen yapilan ziyaretten duydugu memnuniyeti de dile getirdi.

Kiliçdaroglu da araba alim satiminda müsteri için güvenin son derece önemli oldugunu söyledi.

Otonomi yönetiminden bütün siyasi parti liderlerini davet etmelerini isteyen Kiliçdaroglu, "Gelsinler sizi dinlesinler. Sorunlariniz varsa sorunlarinizi aktarin. Nasil çözülecegi konusunda düsüncelerinizi aktarin. Zaten siyaset böyle yapilirsa memlekete faydasi olur. Yoksa onun disinda bir fayda saglamaz." ifadelerini kullandi.
Kaynak: AA