AK Parti Yerel Yönetimler Ve Bölge Toplantisi Sirnak'ta Yapilacak

AK Parti yerel yönetimler ve bölge toplantisi için Sirnak’a gelen AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki Sirnak Valiligi, AK Parti Il Baskanligi ve Sirnak Belediye Baskanligina ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Yerel Yönetimler Ve Bölge Toplantisi Sirnak'ta Yapilacak
Sirnak Valiligini ziyaret eden AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki ve beraberindeki heyeti Sirnak Valisi Ali Hamza Pehlivan karsiladi. Valilik seref defterini imzalayan Özhaseki bir süre Sirnak Valisi Pehlivan ile görüstü. Özhaseki ve beraberindeki heyet daha sonra AK Parti Il Baskanligi ziyaretin ardindan Sirnak Belediyesine geçti. Sirnak Belediye Baskani Mehmet Yarka ve belediye baskan yardimcilarini karsiladigi Özhaseki, belediye bahçesinde hatira fotografin ardindan, 22. dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez’in hibe ettigi is makinesini Baskan Yarka’ya teslim etti.

Burada bir konusma yapan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, "Bugün 500 misafir ile Sirnak’imiza geldik. Insallah burada bir yiyip, on birakip gidecegiz. Ilki Süleyman Bölünmez’in verdigi is makinesi, sifir araci Sirnak Belediyemize teslim ettik. Süleyman Bölünmez’e tesekkür ediyoruz. Belediyemiz güzel hizmetlerde kullansin. Buraya gelen belediye baskanlarimizda, burada yapacaklari güzel isleri de kendileri açiklayacaklar. Üç gün boyunca Sirnak’imizi ve ilçelerimizi konusacagiz. Neler yapacagimizi konusacagiz. Hizmetler için yeni bir baslangiç olacak" dedi.

Sirnak Belediye Baskani Mehmet Yarka ise Süleyman Bölünmez’e belediyeye hibe ettigi is makinesi için tesekkür etti.

Is makinesi teslim törenin ardindan Sirnak Belediye Baskanligi makaminda AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, il ve ilçe belediye baskanlariyla toplanti gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA