AK Parti Istanbul Milletvekili Atas Açiklamasi 'Su Anda Gündemimizde Bir Seçim Yok'

AK Parti Istanbul Milletvekili Mustafa Atas, seçimlerin 2023'te yapilacagini ve gündemlerinde seçim olmadigini ifade etti.

AK Parti Ar-Ge ve Egitim Baskanligi "Teskilat Akademisi" egitimleri kapsaminda Kars'ta bulunan Atas, bir kafede basin mensuplariyla bir araya geldi.

Atas, burada yaptigi konusmada, "Yarin ve ertesi gün Kars ve Ardahan'da düzenlenecek egitimlere katilmak için geldik. Katilimci arkadaslara bir konuda bilgilerimizi aktarmak için Kars'tayiz. Bu programlar 18-19 Aralik tarihlerine kadar kesintisiz devam edecek." dedi.

Kars, Ardahan, Agri, Igdir, Erzincan, Hakkari ve Van'da faaliyetlerin devam edecegini dile getiren Atas, "AK Parti bu ülkede 20 yillik iktidar sürecinde milletimizi birçok güzel hizmetlerle bulusturmus bir siyasi partidir. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan'in liderliginde ülkemize yaptigimiz güzel hizmetlerden dolayi gurur duyuyoruz ve yapilan hizmetleri yeterli görmedigimiz için daha güzel hizmetlere insallah bundan sonraki süreçlerde milletimizin bize destek ve teveccühü sürdügü sürece bu hizmetleri yapmayi, sürdürmeyi amaçliyoruz." diye konustu.

Atas, sunlari kaydetti:

"Bu egitim faaliyetleri yapilinca insanlarin akillarina su geliyor 'erken seçim mi var sahaya inildi' diye, hayir biz her zaman sahalarda olan bir partiyiz ama salgin sürecinde sahalara arzu ettigimiz sekilde inemedik, bu açigi kapatmaya çalisiyoruz. Türkiye'de seçim haziran 2023 yilinda insallah yapilacak. Su anda gündemimizde bir seçim yok, Türkiye'nin bana göre su anda seçime ihtiyaci yok. Insallah 2023 yilinda gelecek 100 yili sekillendirecek en önemli esigi asarak Cumhurbaskanimizin liderliginde Türkiye'yi yeni hizmetlerle bulusturmanin gayreti içinde olacagiz. Görevimiz ne olursa olsun, bir nefer olarak onunla birlikte çalismaktan bugüne kadar hep gurur duyduk, bundan sonra da o gurur tablosunu insallah yasamaya ömrümüzün sonuna kadar devam edecektir. Biz bu ülke için, vatan için, bu topraklar için, millet için hayatini vakfetmis bir liderin önderliginde bu çalismalari sürdürmeye çalisiyoruz."

Kaynak: AA