MHP Kars Il Baskanligi'ndan Ilçelere Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Il Baskani Tolga Adigüzel ve MHP Merkez Disiplin Kurulu (MDK) Üyesi Taner Gökçek ile birlikte ilçelerde vatandaslarla bir araya geldi.

MHP Kars Il Baskanligi'ndan Ilçelere Ziyaret
MHP heyeti Sarikamis, Arpaçay, Susuz, Selim, Kagizman, Digor ve Akyaka olmak üzere ilçelerde önce ilçe teskilatlari, kaymakamlik, belediye ve esnaflarla bir araya gelerek bir süre sohbet betti.

Yapilan ziyaretlerde vatandaslarin sikintilari dinlenip çözüm yollari için istisareler yapildi.

MHP MDK Üyesi Taner Gökçek, Merkez Ilçe Baskani Ugur Boy, Il Genel Meclis üyesi Turgay Uluhan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçelerde bir takim ziyaretler gerçeklestirdiklerini ifade eden Baskan Tolga Adigüzel, “Bütün ilçelerimizde MHP’ye olan teveccüh görülmeye degerdi. Gittigimiz her yerde bölücülerle birlikte hareket eden zillet ittifakina karsi tepkiler oldukça fazlaydi. Vatandaslarimiz 2023’de Türkiye genelinde oldugu gibi Kars’ta da MHP’yi ve Cumhur Ittifakini Allah’in izniyle zafere tasiyacaktir” dedi.

Adigüzel, “Devlet Bahçeli ve MHP’nin durusunun takdire sayan oldugunu beyan eden vatandaslarimiz; biz hep sizinleyiz, yaninizdayiz yeter ki, PKK ve FETÖ’ye geçit vermeyin. Vatanimiz iç ve dis bölücü mihraklara kurban edilmesin” diye konustu.

Öte yandan MHP MDK üyesi Taner Gökçek’in önümüzdeki haftalarda Genel Merkez’de görevli kalabalik bir heyetle Kars’a gelecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA