Kahramanmaras'ta Aranan 5 FETÖ/PDY Üyesi Yakalandi

Kahramanmaras'ta Fetullahçi Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapilanmasi'na (FETÖ/PDY) iliskin davada haklarinda kesinlesmis hapis cezasi bulunan 4 firari hükümlü ile ayni suç kapsaminda aranan bir süpheli yakalandi.

Il Emniyet Müdürlügünden yapilan açiklamaya göre, Terörle Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde FETÖ/PDY üyesi olmak suçundan meslekten ihraç edilen ögretmen N.P. ile eski tegmen K.A.T'nin yakalanmasi için çalisma baslatti.

Belirlenen adreslere es zamanli düzenlenen operasyonda zanlilar yakalandi.

Gözaltina alinan ve hakkinda 6 yil 3 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan N.P, islemlerin ardindan cezaevine teslim edilirken. K.A.T. ise çikarildigi hakimlikçe tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi.

- Elbistan'da 3 FETÖ üyesi yakalandi

Elbistan Ilçe Emniyet Müdürlügü Terörle Mücadele ile Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri de FETÖ/PDY üyesi olmak suçundan 3 yil 9 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan eski komiser yardimcisi Z.K. ile esnaf A.O.S. ve N.Y'nin saklandigi yerleri tespit etti.

Belirlenen adreslere düzenlen operasyonla yakalanan ve haklarinda kesinlesmis hapis cezasi bulunan 3 hükümlü, islemlerin ardindan cezaevine gönderildi.

Kaynak: AA