Biga Yari Olimpik Yüzme Havuzuna 3 Haftada 700 Kisi Kayit Yaptirdi

Biga Mehmet Akif Ersoy Yari Olimpik Yüzme Havuzuna 3 haftada 700 kisi kayit yaptirdi.

Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan, gazetecilere yaptigi açiklamada, genç nüfusun en yogun oldugu ilçede havuza ilginin yogun oldugunu söyledi.

Kayitlarin sürdügünü, ilk yardim ve cankurtaran sertifikali 2 erkek ve 2 kadin antrenör esliginde çalismalarin devam ettigini anlatan Erdogan, söyle konustu:

"Önceligimiz, güvenli, saglikli, hijyenik bir ortamda Bigali hemserilerimizin havuzumuzdan yararlanmasi. Bunun için de arkadaslarimiz, 3 hafta olmasina ragmen sanki uzun yillardir burada çalisiyorlarmis gibi profesyonel bir sekilde havuzumuza sahip çikiyorlar. Biz de kayitlarin daha da artacagini düsünüyoruz. 3 haftada 700'e yakin bir kayda ulastik. Çalisma saatlerimiz sabah 08.30 ile aksam 21.30 yani 13 saat havuzumuz açik. Talepler dogrultusunda saatler revize edilebilir. Antrenör sayimiz artabilir. Projenin yapimi esnasinda bir eksikligi daha fark ettik. Soyunma odalarimizin ve idari binamizin üst kismi direkt iniyordu. Biz de buradaki alani ailelerin yararlanabilecekleri, bir turnuva oldugunda rahatlikla izleyebilecekleri bir alan haline dönüstürerek projede degisiklige gittik. 300 metrekarelik alani hemsehrilerimiz için güzel vakit geçirebilecekleri bir kafeterya haline getirdik. 3 hafta içinde yapimi tamamlanacak."

Kaynak: AA