Turgutlu Kent Konseyi Yeni Dönem Baskanini Seçti

Turgutlu Kent Konseyi 2. Olagan Seçimli Genel Kurul Toplantisinda yeni dönem baskani Yedieylül Mahalle Muhtari Deniz Bezen oldu.

Turgutlu Kent Konseyi Yeni Dönem Baskanini Seçti
Uzun bir aradan sonra 2019 yilinda yeniden faaliyetlerine baslayan Turgutlu Kent Konseyi yeni dönem baskanini seçti. Eski Belediye Binasinda, kapali oy sistemiyle yapilan baskanlik seçiminde en çok oyu alan Yedieylül Mahalle Muhtari Deniz Bezen, Turgutlu Kent Konseyi’nin yeni dönem baskani oldu.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan baslayan toplantida ilk olarak divan kurulu olusturuldu. Baskan ve yürütme kurulu üyelerinin seçimi öncesinde Kent Konseyi’nin mevcut baskani Fehmi Gülen katilimcilara 2019-2021 yillari arasindaki faaliyet raporunun sunumunu gerçeklestirdi. Fehmi Gülen ayrica Turgutlu Kent Konseyi’nin seçilecek yeni dönem baskanina ve yürütme kurulu üyelerine basari temennilerini iletti.

Turgutlu Kent Konseyi baskanlik seçiminde, Yedieylül Mahalle Muhtari Deniz Bezen ve Egitim-Sen Turgutlu Temsilcisi Nacittin Durak yaristi. En çok oyu alan Deniz Bezen Turgutlu Kent Konseyinin yeni dönem baskani seçildi.

Turgutlu Kent Konseyi’nin yeni dönem baskani Deniz Bezen, “Turgutlu Kent Konseyinin yeni döneminin kentimize hayirli olmasini diliyorum. Yürütme kurulu üyelerimiz, meclis gruplarimiz ve alt çalisma gruplarimiz ile birlikte çok güzel çalismalar ve projelere imza atacagimiza inaniyorum. Iki yil boyunca Kent Konseyi baskanlik görevini yürüten Fehmi Gülen’e ve emegi geçen herkese ayrica tesekkür ederim” dedi.

Turgutlu Kent Konseyi 2. Olagan Seçimli Genel Kurul Toplantisinda ayrica Kaymakam Ali Yilmaz, Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Turgutlu Kent Konseyi Baskani Fehmi Gülen, Kadinlar Meclisi Baskani Fatma Aritürk ve Muhtarlar Meclisi Baskani Mustafa Yilmaz’a plaket takdim edildi. Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi Firat Honaz, Baskan Çetin Akin adina plaketi aldi.

Baskanlik seçiminin ardindan yürütme kurulu seçiminde ise yürütme kuruluna giren isimler Veysel Saglam, Orhan Kaya, Mehmet Akkoyun, Seyhan Karaduman, Sait Kaya, Mustafa Yilmaz, Aysel Yigit, Hasan Karacaova, Tekin Çakmak, Mustafa Faik Dereli, Serif Gürakar, Mehmet Ölmez, Tugran Sen, Oguz Kasaba, Suudi Arslan, Hamza Turan, Sami Tezcan, Inan Girgin oldu.
Kaynak: İHA