Kazim Karabekir Kentsel Dönüsüm Projesi 1. Etap Çalismalari Son Asamaya Geldi

Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, Kazim Karabekir Mahallesi Kentsel Dönüsüm binalarinda inceleme yaparak, yapimi tamamlanacak 4 blok için Kasim ayi içerisinde kura çekimi yapilacagini söyledi.

Kazim Karabekir Kentsel Dönüsüm Projesi 1. Etap Çalismalari Son Asamaya Geldi
Kentsel Dönüsüm Projesi kapsaminda son bloklarin insaatinin tamamlandigini hatirlatan Baskan Dr. Mustafa Palancioglu, “1986 Daire ve 120 dükkândan olusan Kazim Karabekir Mahallesi Kentsel Dönüsüm Projesinde son asamaya gelindi. Kazim Karabekir Mahallesi Kentsel Dönüsüm 1. Etap kapsaminda birçok projemizin binalari tamamladi. Vatandaslarimiz oturmaya basladi.

Kalan binalari da bir an önce tamamlayip hizlica oturulmasi için çalisiyoruz. Burada kaldirim çalismasi ve yol çalismasi da basladi.

Vatandaslarimiz konforlu ve nitelikli hizmet almasi için tüm sosyal donatilari da beraberinde hazirliyoruz. Binalarin da ufak tefek eksikleri kaldi. Kasim ayi içerisinde yapacagimiz kura çekimi ile birlikte buradaki hak sahiplerine evlerine teslim edecegiz. Burada memnuniyet oldukça fazla. Parkimiz, okullarimiz, spor salonlarimiz, saglik ocagimiz gibi çalismalarda su anda ileri bir asamaya geldik. Onlari da tamamlayip vatandaslarimiza yeni bir mahalleyi kazandirmis oluyoruz. Hayirli olsun. Emegi geçen tüm arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Vatandaslarimizin hayirli bir sekilde huzur içerisinde saglikla, huzurla oturmasini temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA