Istanbul'da Araç Içerisinde Süpheli Ölüm Açiklamasi Kalbinden Vurulmus Halde Bulundu

Kagithane’de 43 yasindaki evli ve 2 çocuk babasi adam, arkadaslarina bulundugu yerin konumunu attiktan sonra aracinin içerisinde kalbinden vurulmus halde bulundu. Polis ekiplerinin detayli incelemesinin ardindan adamin cenazesi Adli Tip Kurumuna kaldirildi.

Istanbul'da Araç Içerisinde Süpheli Ölüm Açiklamasi Kalbinden Vurulmus Halde Bulundu
Olay, dün saat 14.00 siralarinda Kagithane Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre dikis makineleri satisi yapan 43 yasindaki Ahmet Volkan Arigüç, ögle saatlerinde Mitsubishi marka 34 BVZ 69 plakali araciyla semtte bulunan sokaga geldi. Arigüç ardindan arkadasi Ersin Ö.’ye (36) bulundugu yerin konumunu atarak gelmesini ve gelirken de arkadasi Dogukan Y.’yi aramasini söyledi.

Bunun üzerine konuma gelen Ersin Ö., Arigüç’ün aracinin yanina gelerek kapisini açti.

Arkadaslarina konum attiktan sonra ölü bulundu

Gögsünden vurulmus halde hareketsiz bir sekilde durdurdugunu gören Ersin Ö. saglik ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri, Arigüç’ün bedenimde yaptigi incelemeler sonucunda hayatini kaybettigini belirledi. Arkadaslarinin soke oldugu olay sonrasi polis ekipleri de, olay yerini güvenlik seridi çekerek kapatti. Olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcisi da olay yerinde detayli bir sekilde inceleme yapti.

Polis intihar süphesi üzerinde duruyor

Çevredeki güvenlik kamera görüntüleri incelemeye alan polis ekipleri, Arigüç’ün aracini park ettikten sonra yanina kimsenin gelmedigini belirledi. Intihar süphesi üzerinde duran polis ekipleri, sahsin maddi sorunlari oldugu ve daha öncede intihar girisiminde bulundugu bilgisine ulasildi.

Kesin ölüm nedeni inceleme sonrasi belli olacak

Yapilan incelemelerinin ardindan Arigüç’ün cansiz bedeni, cenaze araciyla Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Arigüç’ün kesin ölüm nedeni burada yapilacak olan incelemelerin ardindan belli olacak. Öte yandan, Arigüç’ün evli ve 2 çocuk babasi oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA