Besiktas'ta Hareketli Anlar Açiklamasi Keserle Direnen Sahsi Polis Kalkanlarla Eve Girip Aldi

Ulus’ta akil hastasi bir adam, kendisini hastaneye götürmek için eve gelen saglik ekiplerine keserle saldirarak kendini eve kilitledi. Ikna çabalarina yanit vermeyen sahis, ailesinin istegi üzerine kalkanlarla eve girerek biber gazi sikan polis ekipleri tarafindan güçlükle disariya çikartildi. Yasanan hareketli anlar ise IHA kameralarina saniye saniye yansidi.

Besiktas'ta Hareketli Anlar Açiklamasi Keserle Direnen Sahsi Polis Kalkanlarla Eve Girip Aldi


Olay, dün saat 17.00 siralarinda Besiktas Ulus’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir süredir tedavi gören akil hastasi 51 yasindaki Muammer T., ailesinin istegi üzerine Bakirköy Ruh ve Sinir Hastaliklari Hastanesine götürülmek istendi, olay yerine gelen saglik ekipleri kapiyi çaldiklarinda Muammer T. saldirganlar tavirlar sergilemeye basladi.

Sahis ardindan eline keser alarak kendini eve kilitledi. Bunun üzerine saglik ekipleri, polis ekiplerine ihbarda bulundu. Ihbar üzerine olay yerine gelen Besiktas Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, sahsi ikna etmek için çalismalara basladi.

Ancak sahis elinde keserle evin içerisinde bekleyerek ikna çabalarina yanit vermedi.

Keserle direnen sahsi polis kalkanlarla eve girip aldi

Bunun üzerine Besiktas polisi, sahsin dikkatini çekmek için önce levye ve copla evin ön camini kirdi. Ardindan kask takan ekipler, kalkanlarin yardimiyla içeriye girmeye çalisti. Sahsin keserle saldiri pozisyonunda olmasi üzerine polis ekipleri, sahsin direncini kirmak için içeriye bir miktar biber gazi sikti. Kapinin arkasina ev esyalarini dayayarak barikat kuran sahis, polis ekipleri tarafindan zarar verilmeden içeriden alindi. Elindeki keser alinan sahis, etrafa zarar vermemesi için polis ekipleri tarafindan kelepçelenerek evden çikartildi.

Ambulansa alinan sahis ardindan polis ekiplerinin gözetiminde hastaneye götürüldü. Yasanan hareketli anlar ise IHA kameralarina saniye saniye yansidi.
Kaynak: İHA