Kazada Ölen Genç Ögretmen Son Yolculuguna Ugurlandi

Karaman’da hiz motoru ile yaptigi kazada feci sekilde can veren 1 çocuk babasi genç ögretmen topraga verildi. Cenaze namazi sirasinda babasinin tabutu basinda gözyasi döken 11 yasindaki oglu Eymen ise herkesi duygulandirdi.

Kazada Ölen Genç Ögretmen Son Yolculuguna Ugurlandi
Kaza, dün saat 17.00 siralarinda Karaman-Konya Karayolunun 35. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya istikametinden Karaman’a gelmekte olan Ahmet Rasit Duman, yönetimindeki 70 AAT 473 plakali hiz motosikleti, önünde ayni istikamette seyretmekte olan M.D. idaresinde 70 ABC 572 plakali Volkswagen marka otomobile arkadan çarptiktan sonra kontrolden çikarak yolun ortasindaki demir bariyerlere çarpti. Kaza sonrasi hiz motoru 200 metre ileriye firlarken, Ahmet Rasit Duman olay yerinde feci sekilde can verdi.

Nefise Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Bilisim Teknolojileri ögretmeni olan 36 yasindaki Ahmet Rasit Duman için ögle namazinin ardindan Ahmet Yesevi Camisi’nde cenaze namazi kilindi. Namaza Duman’in ailesi, Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Isik, AK Parti Karaman Il Baskani Abidin Çaglayan, Il Milli Egitim Müdürü Mehmet Çaliskan ile meslektaslari ve ögrenciler katildi.

Kilinan namazin ardindan genç ögretmen Hamidiye Mahallesi’ndeki sehir mezarliginda dualarla defnedildi.
Kaynak: İHA