Karaman'da Il Milli Egitim Danisma Komisyonu Toplantisi Yapildi

Karaman'da, Il Milli Egitim Danisma Komisyonu Vali Mehmet Alpaslan Isik baskanliginda toplandi.



Piri Reis Kültür Merkezindeki toplantida konusan Vali Isik, uzun bir aradan sonra gerçeklestirilen bu toplantinin Karaman'a ve ülkeye hayirlar getirmesi dileklerinde bulundu.

Egitim camiasinin neferleri olan ögretmenlerin emeklerinin ve fedakarliklarinin asla unutulmayacagini dile getiren Isik, sunlari kaydetti:

"Yeni yetisen genç nesiller sizlerin ellerinde sekillenecek. Bu kutlu yolu sizlerle birlikle yürüyoruz. Sizler bizim için çok degerlisiniz. Onun için neler yapilmasi gerekiyorsa el birligi ile yapacagiz. Amacimiz ülkemize ve milletimizin degerlerine bagli Atatürk milliyetçisi genç nesiller yetistirebilmek. Bu anlamda ögretmenlerimize çok is düsüyor. Bizler de bu çerçevede her zaman sizin yaninizdayiz. Burada gerçeklestirdigimiz bu toplanti sonrasinda bize düsen ne varsa elimizi tasin altina koyacagiz ve gençlerimizi ülkemize yararli bir sekilde yetismeleri için elimizden geleni yapacagiz."

Toplantida, milli egitimin genel amaç ve temel ilkeleri dogrultusunda çözüm önerileri, egitim ve ögretim hizmetlerinin il düzeyinde sürdürülmesinde karsilasilan sorunlar ve 20. egitim sûrasina iletilmesi düsünülen konular ele alindi.

Toplantiya, Vali Isik'in yani sira Belediye Baskan Vekili Mustafa Askan, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namik Ak, Il Milli Egitim Müdürü Mehmet Çaliskan ve Il Milli Egitim Danisma Komisyonunun üyeleri katildi.

Kaynak: AA