Emekliler Dernegi'nin Devrek Subesi'nin 11'Inci Genel Kurulu Yapildi

Tüm Emekliler Dul ve Yetimleri Dernegi (TÜM EMEK DER) Devrek Subesinin 11. genel kurulu Devrek’te dernek binasinda yapildi.

Emekliler Dernegi'nin Devrek Subesi'nin 11'Inci Genel Kurulu Yapildi
Genel Kurula Tüm Emek-Der Genel Baskani Satilmis Çaliskan, Genel Mali Sekreter Ali Selçuk, Genel Baskan Yardimcisi Mustafa Yilmaz, sube baskanlari ve üyeler katildi.

Kongrenin Divan Baskanligini Genel Baskan Satilmis Çaliskan, divan üyeligini Mustafa Yilmaz, Ali Selçuk ve Mustafa Sarioglu yapti. Tüm Isçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Dernegi Genel Baskani Satilmis Çaliskan, emeklilerin yasadigi sorunlarin çözümü için yetkililere seslendi. Genel baskan Çaliskan, "Bizler emekliler olarak zor dönemlerden geçiyoruz. Bin 500 TL alan emeklilerimiz var. Bu yüzden intibak yasasi, saglikta kesilen katki paylari ve dini bayramlarda verilerin ikramiyelerin artirilmasi konusunda yetkililerden destek istiyoruz. Refah payi istiyoruz çünkü emekliler zor durumda. Maslarimizin, intibak yasasinin tüm emekliyi kapsayacak sekilde hazirlanmasini istiyoruz. Bu sistem herkese uygun olacak bir sistem olmali. Bugün devletin açiklamis oldugu asgari ücretin 1 lira da olsa üstünde olmasini istiyoruz” seklinde konustu.

Konusmalarin ardindan Devrek Subesi’nde 4 dönem baskanlik yapan Cemil Köseler’in yerine baskanliga Nilgül Osmanoglu getirildi.

Kaynak: İHA