Patlamayla Uyandi, Altin Ve Paralarin Bulundugu Aracinin Kül Oldugunu Gördü

Sanliurfa’da iki gün önce evlenen Ismail Polat’in patlama sesiyle uyanarak, evinin önünde park halinde bulunan otomobilinin yandigini gördü. Polat’in dügün takisi olan paralari ile birlikte araci kül olurken, ziynet esyasi ise büyük tahribat gördü.

Patlamayla Uyandi, Altin Ve Paralarin Bulundugu Aracinin Kül Oldugunu Gördü
Edinilen bilgiye göre olay, Sanliurfa’nin Birecik ilçesinde yasandi. Pazartesi günü aile içerisinde gerçeklestirilen bir dügünle evlenerek dünya evine giren Ismail Polat, yaklasik 110 bin lira degerindeki altin ve parasini aracinda birakti. Eve giden Polat, gece saat 03.00 siralarinda bir patlama sesiyle uyandi. Evden çikan Polat, park halindeki aracinin alevler içerisinde kaldigini gördü. Komsularinin yardimiyla yangini söndürmeyi basaramayan Ismail Polat, itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden itfaiye ekipleri, yangina müdahale ederek söndürdü.

Olay yerine çagrilan polis ekipleri, kundaklama süphesiyle inceleme yapti. Yapilan incelemede yanginin kesin çikis nedeniyle ilgili kesin bir sonuç elde edilemedi.

Yaklasik 100 bin lira degerinde ziynet esyasi ile bir miktar parasinin küle döndügünü söyleyen Ismail Polat, “Saat 23.00’da misafirlikten geldim. Saat 03.00 - 04.00 siralarinda bir patlama sesiyle uyandim. Disari çiktigimda aracimi alevler içerisinde gördüm. O anda ne yapacagimi sasirdim. Direkt itfaiyeye haber verdim. Itfaiye söndürdükten sonra memur arkadaslar geldi. Kimse ile bir husumetim yok. Bu aracin bu hale gelme nedenini halen çözemedim. Yaklasik 100 bin lira degerinde ziynet esyalarim vardi. Onlar da araçta bulunuyordu. Bir miktar param vardi. Iki günlük evliyim. Yetkililerden yardim istiyorum” dedi.

Yapanlarin yakalanmasini isteyen Ismail Polat’in kuzeni Yunus Altun,” Gördügünüz gibi kuzenim Ismail Polat’in araci bu haldedir. Kendisi 2 günlük evlidir. Daha yeni evli bir çift. Gece bir patlama sesi ile uyaniyor. Aracinin yandigini görüyor ve itfaiye geliyor. Aracin içerisindeki ziynet esyalari yandi. Yapanlarin yakalanmasini istiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA