Izmir'de 20 Günlük Bebegi Olan Adamin Öldürülmesiyle Ilgili Bir Tutuklama

Izmir’in Buca ilçesinde çikan biçakli kavgada evli ve 20 günlük bebegi olan adamin öldürülmesi olayiyla ilgili olarak gözaltina alinan süpheli iki kardesten biri tutuklandi.

Izmir'de 20 Günlük Bebegi Olan Adamin Öldürülmesiyle Ilgili Bir Tutuklama
Olay, geçtigimiz pazar günü saat 22.00 siralarinda Çamlikule Mahallesi 222/35 Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, Mahsun Aslan (30) ile arkadaslari oldugu ileri sürülen A.F. ve S.F. arasinda tartisma çikti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi ile birlikte Mahsun Aslan, vücuduna aldigi biçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yigildi. Süpheli iki kardes bindikleri otomobil ile hizla olay yerinden kaçarken, evinin önünde biçaklanan Aslan yakinlari tarafindan Buca Kadin Dogum ve Çocuk Hastaliklari Hastanesi’ne kaldirildi. Aslan, burada yapilan tüm müdahaleler ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Evli ve 20 günlük bir bebegi oldugu ögrenilen Aslan’in cansiz bedeni savcinin incelemesinin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Yurt disina kaçmak isterken yakalandi

Otomobil ile kaçarak kayiplara karisan kardesleri yakalamak için genis çapli sorusturma baslatan ekipler, süphelilerden S.F.’yi kisa sürede gözaltina aldi. Yapilan çalismalar neticesinde A.F. ise yurt disina kaçmak isterken Çesme’de yakalandi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süphelilerden A.F. tutuklanirken, S.F. ise serbest birakildi.
Kaynak: İHA