Tokat'ta Asfaltlama Çalismalari Sürüyor

Tokat Belediyesi ekipleri asfaltlama çalismalarina devam ediyor.

Tokat Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri Yesilirmak Mahallesi Haci Bektas-i Veli Caddesi’nde asfalt serim çalismalarini tamamladi. Su ve Kanalizasyon Müdürlügü tarafindan yagmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon hatlarinda yapilan degisikliklerin ardindan yol trafige açildi.

Çalisma alanlarini yerinde inceleyen Tokat Belediye Baskani Eyüp Eroglu, sehrin birçok noktasinda temel belediye faaliyetlerinin hizli bir sekilde devam ettigini belirtti.

Çalismalarinin Tokat'in her yerinde sürdügünü dile getiren Eroglu, "Bir taraftan asfalt, altyapi çalismalarimiz devam ederken bir yandan da park çalismalarimiz hizli bir sekilde devam ediyor. Yapmis oldugumuz eserler noktasinda Tokat'imiza deger katmaya devam ediyoruz. Yaklasik 20 gündür Yesilirmak Mahallemizde çok ciddi altyapi ve asfalt çalismalarimiz oldu. Geçtigimiz hafta sonundan itibaren Haci Bektas-i Veli Caddemizde asfalt çalismamizi tamamladik. Gelincik Caddemizde de ayni sekilde yagmur suyu hatlarimizi yeniledik. Içme suyu hat çalismalarimizi da yenilememiz devam ediyor." dedi.

Kaynak: AA