Sancaktepe'de Cinnet Getiren Sahis Dehset Saçti Açiklamasi 2 Bekçi Pompali Tüfekle Yaralandi

Sancaktepe’de aile arasinda çikan bir tartisma sonucu evinin balkonundan sokaktaki ailesine ates açan sahis, olaya müdahale eden 2 bekçiyi yaraladi.

Sancaktepe'de Cinnet Getiren Sahis Dehset Saçti Açiklamasi 2 Bekçi Pompali Tüfekle Yaralandi


Olay, Yenidogan Merve Mahallesi Mina sokakta 21.00 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, aile içinde çikan bir tartisma kisa sürede alevlendi, tartismanin büyümesi sonrasi pompali tüfekle balkona çikan Y.C, sokakta olan ailesinin üzerine ates açti. O esnada sokakta devriye gezen bekçiler A.G ve B.Y olaya müdahale etmek isterken, balkondan tüfekle ates açan sahis tarafindan üzerlerine ates açilmasi sonucu kendilerine isabet eden saçmalarla hafif sekilde yaralandi. Bir bekçinin eline saçma gelmesi sonucu hafif yaralanirken diger bekçi kasik ve karin kismindan vuruldu. Silah sesleri duyulmasi üzerine komsular durumu polise bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine polis, özel harekat ve saglik ekipleri sevk edildi. Yarali bekçiler olay yerindeki ilk müdahalenin ardindan ambulansla Sancaktepe Prof. Dr. Ilhan Varank Egitim Ve Arastirma Hastanesi’ne sevk edildi.

Zanli Y.C ise ates açtigi tüfekle olay yerinde gözaltina alindi. Olay yeri inceleme ekipleri olayin gerçeklestigi alanda incelemelerde bulundu.

Olay esnasinda evinde silah seslerini duyan Ugur Göktepe, “Olay aninda evde oturuyorduk. Önce 3-4 el silah sesi geldi. Bayan ile tartistilar. Ne olduysa balkona çikip millete bagirdi, size ne diye. Ondan sonra tekrar balkona çikip 4-5 el silah sikmaya basladi.

Ardindan orada bulunan bekçilere ates etti. Bir bekçi galiba bacaginda yaralandi. Ardindan sahisi asagi indirdiler. Polisler basinda bekledi. Bekçilerin durumu iyi görünüyordu.“ dedi.

Kaynak: İHA