AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim Bayburt'ta Vatandaslara Hitap Etti Açiklamasi

'Bugünlerde Türkiye'ye zerre miskal hiçbir hayri dokunmamis, sürekli darbelerden, vesayetlerden medet umarak iktidar hayali kuran bazi muhalif kesimler zannediyorlar ki millet iradesi onlardan yana karar verecek. Bizim milletimiz feraset sahibidir. Bizim milletimiz kimin dogru yaptigini, kimin yapmadigini en güzel bilen millettir' 'Bir zamanlar sehir hastanelerine rant diyenler, lüzumsuz görenler bu salginda mahcup oldular. Sehir hastaneleri hayat kurtardi. Iste bu vizyondur, bu ileri görüslülüktür'

AK Parti Genel Baskanvekili Binali Yildirim, "Bugünlerde Türkiye'ye zerre miskal hiçbir hayri dokunmamis, sürekli darbelerden, vesayetlerden medet umarak iktidar hayali kuran bazi muhalif kesimler zannediyorlar ki millet iradesi onlardan yana karar verecek. Bizim milletimiz feraset sahibidir. Bizim milletimiz kimin dogru yaptigini, kimin yapmadigini en güzel bilen millettir. Biz 20 yildir bunu gördük." dedi.

Çesitli programlara katilmak üzere kente gelen Yildirim, Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ile Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci'yi ziyaret ederek kentteki çalismalarla ilgili bilgi aldi.

Daha sonra Valilik önünde kendisini bekleyen vatandaslara hitap eden Yildirim, AK Parti hükümetleri döneminde Bayburt'a yapilan hizmetleri anlatti.

Bayburtlularin mert, bayragini, topragini ve milletini seven insanlar oldugunu ifade eden Yildirim, "Bayburt her zaman bizim yüzümüzü ak etti. Referandumda Türkiye birincisi oldu. Baskanlik sisteminin degistirilmesinde yüzde 81,7 ile Türkiye birincisi Bayburt oldu. Bu sisteme sasi bakanlar, bu sistemin degismesini isteyenler önce gelip Bayburt'a sorsun." diye konustu.

Türk milletinin feraset sahibi oldugunu dile getiren Yildirim, söyle devam etti:

"Bugünlerde Türkiye'ye zerre miskal hiçbir hayri dokunmamis, sürekli darbelerden, vesayetlerden medet umarak iktidar hayali kuran bazi muhalif kesimler zannediyorlar ki millet iradesi onlardan yana karar verecek. Bizim milletimiz feraset sahibidir. Bizim milletimiz kimin dogru yaptigini, kimin yapmadigini en güzel bilen millettir. Biz 20 yildir bunu gördük. En son Cumhurbaskanligi seçiminde hem de milletvekilligi seçiminde Bayburt birinciligi kimseye birakmadi. Allah hepinizden razi olsun. Rabb'im birligimizi, dirligimizi bozanlara firsat vermesin."

Tüm dünyanin koronavirüs salginiyla mücadele ettigini, Türkiye'nin bu süreçte basarili bir sinav verdigini vurgulayan Yildirim, "Bir buçuk senedir bir küçük mikrop, bütün dünyayi dize getirdi ve biz bu mikropla, koronayla mücadelede hamdolsun birçok gelismis ülkeyi de geride biraktik hatta baska ülkelere de destek verdik. 150'den fazla ülkeye saglik destegi verdik. Bir zamanlar sehir hastanelerine rant diyenler, lüzumsuz görenler bu salginda mahcup oldular. Sehir hastaneleri hayat kurtardi. Iste bu vizyondur, bu ileri görüslülüktür. Bunu yapan da sizin liderinizdir, AK Parti’dir, Cumhur Ittifaki'dir." ifadelerini kullandi.

Yildirim, 2023 vizyonu için emin adimlarla ilerlediklerini belirterek "Yollari böldük, hayatlari birlestirdik. Yollari böldük, milleti birlestirdik. Yollari böldük, gönülleri birlestirdik ama bir seye dikkat ettik, dedik ki 'yollari böleriz Türkiye'yi böldürtmeyiz.' Bunun için amansiz mücadele ediyoruz." diye konustu.

Yildirim'a ziyaretlerinde esi Semiha Yildirim'in yani sira Erzincan Valisi Mehmet Makas, AK Parti Bayburt Milletvekili Fetani Battal, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, AK Parti Istanbul Milletvekili Serkan Bayram ve Erzincan Belediye Baskani Bekir Aksun da eslik etti.
Kaynak: AA