Baskan Özcan'dan 96'Lik Çinari Yalniz Birakmadi

Aydin Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, 1 Ekim Dünya Yaslilar Günü dolayisiyla 96 yasindaki Halil Kumas’i Ocakli Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. Baskan Özcan’in ziyaretinden duydugu memnuniyeti dile getiren Kumas, "Bugün dünyalar benim oldu" dedi.

Baskan Özcan'dan 96'Lik Çinari Yalniz Birakmadi


Uzun yasam sehri Nazilli’de yaklasik bir asirdir hayatini sürdüren çinarlari yalniz birakmayan Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, Ocakli Mahallesi’nde yasayan Halil Kumas’i evinde ziyaret etti. 96 yasindaki Kumas’in yasam öyküsünü dinleyen Baskan Özcan, “ Bugün Halil amcamizi ziyaret ettik. Bir istegi olup olmadigini sorduk. Daglarindan yag, ovalarindan bal akan Nazillimizde bir asirdir hayatini sürdüren büyüklerimizi görmek bizleri çok mutlu ediyor. Halil amcamizin masallahi var; neseli, konuskan ve bu yasina ragmen çaliskan. Bizler Nazilli Belediyesi olarak her zaman onlarin yanindayiz. Kapimiz her zaman açik. Onlarin sevgisi, dualari bizlere yeter” diye konustu.



Baskan Özcan’in ziyaretinden büyük mutluluk duydugunu dile getiren Kumas, “Ben 96 yillik ömrümde ilk defa bir belediye reisi gördüm. Allah kendisinden razi olsun. Bugün dünyalar benim oldu. Kürsat evladima her gün dua ediyorum. Ömrü uzun olsun” dedi.

Kaynak: İHA