CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Demirtaş'a övgüler yağdırdı!

CHP lideri Kılıçdaroğlu, eski HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş hakkında, savcılarla ilgili açıklaması nedeniyle iddianame hazırlanmasını eleştirerek, "Selahattin Demirtaş Bey, bu iddianameleri alacak madalya olarak takacak. Savcılar da eleştirilir" dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Demirtaş'a övgüler yağdırdı!
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Demirtaş'a övgüler yağdırdı!
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir garip açıklamaları devam ediyor. Dün İçişleri Bakanlığı Genelgesiyle kapatılan kahvehanelerde kağıt oynanmamasını eleştiren Kılıçdaroğlu, bugün de terör örgütü ile bağlantısı yüzünden yargılanan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın savcılarla ilgili açıklaması nedeniyle iddianame hazırlanmasını eleştirerek, 'Selahattin Demirtaş Bey, bu iddianameleri alacak madalya olarak takacak.' dedi.

Kılıçdaroğlu'nun terör sempatizanı Selahattin Demirtaş'ı övüp, Cumhuriyet başsavcılarını eleştirdiği konuşma büyük tepki topladı. 

DEMİRTAŞ'A METHİYELER

Halk TV'de bir programa katılan, Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş Bey, bu iddianameleri alacak madalya olarak takacak. Savcılar da eleştirilir. Talimatla iddianame düzenlerseniz ya da birilerinin talimatıyla yıllarca iddianame hazırlamazsanız o ülkede adalet kalmaz” ifadelerini kullandı.