MHP Lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tokat gibi sözler!

Devlet Bahçeli 'Virüsle mücadeleyi köstekleyen CHP Genel Başkanı bu söylediklerimi anlayamaz. Anlasa bile anlatamaz. Onun salgınla mücadele önerileri kara mizahtır. Kahvehanelerde oyun oynanmasını isterken, her oyunun başında yeni kâğıt destesi kullanılmasını istemesi buna yeni bir örnektir.' ifadelerini kullandı.

MHP Lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tokat gibi sözler!
MHP Lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tokat gibi sözler!
Yalan duyumlarla Türk halkını galeyana getirmeye çalışan Türk Tabipler Birliği'ni savunan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na, TTB'nin kapatılmasını gündeme getiren MHP Lideri DEvlet Bahçeli'den çok sert açıklama geldi. 

Twitter'dan palaşımda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "KOVİD-19 salgını insanlığı ya dibi uçurum olan bir güzergâha ya da krizi fırsata çevirip ağır sorunları çözmesine destek verecek bir istikamete doğru sürüklemektedir. Artık başka seçenek görülmemektedir. Üstelik bu sürüklenme hali risk, tehlike ve belirsizliklerle doludur." dedi.

Bahçeli, "Doktorlarımızın, hemşirelerimizin, diğer sağlık çalışanlarımızın insanüstü fedakârlıkları dünyevi hiçbir kıymetle mukayese edilemeyecektir. Hepsine teşekkür ediyorum. Ancak dar bir kadronun mesleki örgütlenmelerini Türkiye'nin aleyhine kullanmalarını da kınıyorum." ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NA SERT ELEŞTİRİ

Bahçeli, mesajından "Virüsle mücadeleyi köstekleyen CHP Genel Başkanı bu söylediklerimi anlayamaz. Anlasa bile anlatamaz. Onun salgınla mücadele önerileri kara mizahtır. Kahvehanelerde oyun oynanmasını isterken, her oyunun başında yeni kâğıt destesi kullanılmasını istemesi buna yeni bir örnektir." açıklamasına yer verdi.