CHP'li Muğla Belediyesi'nin vurdumduymazlığı sürüyor!

Turkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Fethiye Körfezi’ndeki kirliliği gözler önüne seren çarpıcı görüntüler ortaya çıktı. Deniz yüzeyine boşaltılan arıtma atıklarını kaydeden Fethiyeli vatandaş adeta isyan etti.

CHP'li Muğla Belediyesi'nin vurdumduymazlığı sürüyor!
CHP'li Muğla Belediyesi'nin vurdumduymazlığı sürüyor!
Fethiyeli vatandaş Recep Topçu bugün balık avlamak üzere çıktığı Fethiye Körfezi'nde çarpıcı görüntüler kaydetti.

Körfezin Gemiler Koyu ve Ölüdeniz plajı arasında gördüğü içler acısı durumu kamerasına kaydeden Topçu, sosyal medya adresinsen "Bu bizim memleketimize layık görüntü değil "dedi. Görüntülerde denizin çöplük haline geldiği ve kanalizasyon atıklarının suyun üzerinde yüzdüğü görülüyor.

AĞIRIMA GİDİYOR
Fethiye'de yaşayan Recep Topçu şunları söyledi: "Ben Fethiye'nin yerlisi olarak yıllardır balık avlamaya çıkarım. Bu pazar gün öğlenden sonra balık avlarken Gemiler koyundan Ölüdeniz plajına doğru ilerledim. O koyların yok oluşu bu halde olmaları bu topraklarda yetişen buralardan karnımıza doyuran bu memleketin evladı olarak bu şekilde görmek inanın çok ağrıma gitti. Çünkü bizler burda yetişdik, biz buraları pırıl pırıl görmeye alışık. Bu şekilde görmeye alışık değiliz.

KÖRFEZ EKMEK TEKNEMİZ
Bizlerin ekmek teknesi, gelir kaynaklarımız bu koylar, Bu kadar yüksek mevlalarda çevre temizlik vergisi, kanalizasyon atık parası öderken bunların bu halde olmasını hak etmedik, edemeyiz. Çünkü bedelini belediye ödüyoruz. Bir yerde teknelerin pisliği, bir yerde denizde kocaman karpuz atmışlar, maskeler poşetler onların görüntülerini çekmedim bile. Biz Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne kanalizasyon katkı paylarını yüksek mevlada ödüyoruz, asla bu manzaraları hak etmiyoruz.

BU MEMLEKETİMİZE LAYIK GÖRÜNTÜ DEĞIL
Bu bizim memleketimize yakışan bir görüntü değil. Vatandaş olarak tepkimizi gösterme vaktidir beyler ve bayanlar.! Çevreciler sizlere sesleniyorum ben her zaman hazırım gelin hep birlikte gezelim görelim. Kimsenin siyasetinde değiliz. Kmsenin kişiliği ile işimiz olamaz. Bu memleket bizim. İnsanlar buralarda tatile gelmek için 11 ay çalıyor. Bizler 12 ay burda yaşıyoruz. Onların hayallerini öldüremeyiz. Hep birlikte el ele buyrun Fethiye halkı."