Eğlence mekanında anne ve kızına darp!

Annesi ile birlikte mekan sahipleri tarafından darbedildiğini söyleyen ve burnunda kırık oluşan Açelya Çelik, işletmecilerden şikayetçi oldu.

Eğlence mekanında anne ve kızına darp!
Eğlence mekanında anne ve kızına darp!
Ayvalık Sarımsaklı Plajı'nda bulunan bir eğlence mekanına annesi ve 2 arkadaşıyla birlikte gelen Açelya Çelik, işletmeci ile tartışma yaşadı.

Sözlü başlayan gerginlik bir süre sonra kavgaya dönüştü.

GENÇ KIZIN BURNU KIRILDI

Açelya Çelik'in iddiasına göre, mekan çalışanı Sadık K. önce genç kızı kolundan çekti, direnince de yüzüne yumruk attı.

Burnu kırılan ve yüzünde ezilmeler oluşan Çelik, aldığı darp raporunun ardından jandarmaya giderek ailesiyle ve arkadaşlarıyla birlikte şikayetçi oldu.

'YÜZÜMÜ YUMRUKLAMAYA BAŞLADI'

O anlarda çok korktuğunu söyleyen Açelya Çelik, 'Ayvalık Sarımsaklı'da annem ve arkadaşlarımla birlikte eğlenmek amaçlı bir beach cluba gittik. Sipariş verdik ve gelen içeceğin menüde yazılanla aynı olmadığını belirttik. Mekân sorumlusunu çağırdık. İçeceğin tadına bakmasını istedik ama pandemiden dolayı bakmak istemedi. Biz de anlayışla karşıladık ve çözüm bulmasını istedik. 'Siz bunu içmişsiniz ben ne yapabilirim' dedi ve garsonlardan hesabı isteyip bizi küfürlerle mekândan kovdu. Ben tavrını yanlış bulduğumu söyleyince, kendisi de bir kadın ve bana küfretti. Böyle olunca annem üzüldü ve tepki vermek istedi. Daha sonra mekândakiler bize karşı çıkmaya çalıştılar. Daha sonra mekânın sahibi olan erkek bir kişi geldi kolumdan tutup beni sarstı ve gitmemizi istedi. Ben de 'ne yapıyorsun sen' dediğim zaman yüzümü yumruklamaya başladı. Yüzümde hala şişlikler var' şeklinde konuştu.