Muharrem İnce parti için ilk ofisi açıyor! İşte hedefindeki isimler...

Yeni parti için Ankara'da ofis kurma kararı alan Muharrem İnce'nin hedefinde artinin ayrıştırdığını ve küstürdüğünü düşündüğü isimler var. Muharrem İnce, dün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve part yönetimine veryansın etmiş, 'Bölücü' demişti. İşte Muharrem İnce cephesinden gelen son dakika haberinin detayları...

Muharrem İnce parti için ilk ofisi açıyor! İşte hedefindeki isimler...
Muharrem İnce parti için ilk ofisi açıyor! İşte hedefindeki isimler...
Kendisini CHP'yi bölmek ile suçlayan  CHP Genel Başkanı ve yöneticilerine 'Değişime imza veren milletvekillerini, belediye başkanlarını, kurultay delegelerini dışla sonra dostlarınla hayal kur. Bölücü olan kim?' diyerek sert tepki veren Muharrem İnce parti kurma çalışmalarında vites artırdı.

CHP'den ayrılmasına ve yeni parti kurmasına kesin gözüyle bakılan Muharrem İnce'nin İStanbul'da bir dizi görüşmeler yürüttüğü kulislerde konuşuluyor. İnce'nin görüşmeleri yürüttüğü isimler arasında yer alan birçok ismin CHP'deki parti içi küskünler olduğu belirtiliyor. İnce'nin bazı isimlere kurucular kurulu üyeliği teklif ettiği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

İnce, 'Partinin bir ayağı Kandil, diğer ayağı Brüksel'de olmayacak. İki ayağı da Ankara'da olacak' ifadelerini kullandığı belirtilmişti.

İnce'nin Ankara burgusu sonrası harekete geçtiği ve merkez üssü için ofis çalışmalarına başladığı belirtiliyor. İnce'nin ikamet ettiği ilçe olan Yaşamkent'te ofis tutacağı öğrenildi. İnce, kritik görüşmeleri burada yapacak. İnce, Yaşamkent'in yanı sıra genel başkan adaylığı sırasında kullandığı Çankaya semtindeki çalışma ofisinden de yararlanacak.

CHP sessiz!

İnce'nin yeni parti çalışmaları ile ilgili haberler karşısında CHP'de sessizlik hakim. Parti Sözcüsü Faik Öztrak, kendisine yöneltilen soruyu geçiştirerek yanıt verirken, parti içinde bölünme olduğu da gelen kulis bilgileri arasında yer alıyor.